Tehnički kutak > Tuning skutera
Felne
ichko:
A sto mislis oce li to moce na moju felnu,valjda ne bude problema,koja je od ovih tvojih navedenih najbolja i koje su cijene
2TDottore:
--- Citat: ichko - 04 Rujan, 2008, 21:40:16 ---A sto mislis oce li to moce na moju felnu,valjda ne bude problema,koja je od ovih tvojih navedenih najbolja i koje su cijene
--- Kraj citata ---
Po meni je najbolja bridgestone ml50 ali je dosta skupa.Mislim da je oko 380kn komad.Pa ak radis jako puno kilometara to ti se bas i ne isplati kupit.Nakon nje bi ti preporucio savu mc29 softy koja je isto jako dobra guma a i jeftinija je 100kn.Ni sava mc16 ije losa ali ipak je losija od ove dvije a michelinka pilot sport ti je u pocetku odlicna a onda ti a vremenom postane plasticna tak da ti nju nebi preporucio.Al kazem ti sve ovisi koliko kilometara prelazis u sezoni.
2TDottore:
A kaj se tice prelaska sa 130 na 140 nebi trebao imat problema al najjednostavnije ti je da sam procjenis ili izmjeris koliko sad imas mjesta do najblizeg djela gdje bi ti guma mogla strugat pa vidis dal bi isla 140.Ona ti je otprilike sira za pol centimetra sa svake strane od 130 gume.Ali i uzmi u obzir da ce ti se ciklistika motora mozda malo pokvarit jer tvornicke sirine guma su ti najbolje za ciklistiku.Sve sire od toga samo gubis.Ne puno al gubis.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 04 Rujan, 2008, 21:47:18 ---
--- Citat: ichko - 04 Rujan, 2008, 21:40:16 ---A sto mislis oce li to moce na moju felnu,valjda ne bude problema,koja je od ovih tvojih navedenih najbolja i koje su cijene
--- Kraj citata ---
Po meni je najbolja bridgestone ml50 ali je dosta skupa.Mislim da je oko 380kn komad.Pa ak radis jako puno kilometara to ti se bas i ne isplati kupit.Nakon nje bi ti preporucio savu mc29 softy koja je isto jako dobra guma a i jeftinija je 100kn.Ni sava mc16 ije losa ali ipak je losija od ove dvije a michelinka pilot sport ti je u pocetku odlicna a onda ti a vremenom postane plasticna tak da ti nju nebi preporucio.Al kazem ti sve ovisi koliko kilometara prelazis u sezoni.
--- Kraj citata ---
Potpis! :icon_thumright:
Uvjeril sam se!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju