Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Qingqi Buđenje
skoda90:
Pa to je odlicna krajnja ??? kakav prijenos ti imas uopce?
Ja sam jedva navuko 77
AirBoX:
Orginal od qingqi-ja, nezz koji je centralni nit federčići, samo sam orginal rolice od 6g razbušio tj. olakšao na 4.5g i to je to :)
A možda neš' budem i mjenjao oko toga jer uskoro selim u Osijek, pa se nadam da ću tamo možda naći nešto/nekoga da ima tih điđabaja da kombiniram xD
AirBoX:
Ajd već kad smo kod tih federa i toga...
Na 2t je drugačije jer 4t direkt čupa s mjesta, a 2t se razvrti pa krene... Mekši je valjda da prije hvata, a tvrđi da mu treba više etc... Ako sam ja to dobro uspio pohvatati dok sam malo čitao teme po forumu...
Ugl. Zanima me za 4t u ovom slučaju neka bude batina, šta i kako do poboljšanja, ako uopće ima neke velike vajde od izmjene tih federa i federčića.
I ako netko zna temu o tome, bio bih zahvalan da okači, jer trenutno ne mogu tražiti pošto bježim sa kompa sada, ako ne nađete ili netko ne zna, potražim ja kada dođem tako da nije preveć bitno :)
zvonkec92:
za batinu je serijsko sve najbolje i federcici i centralni
AirBoX:
I pretpostavih da je tako, koliko sam uspio shvatiti uglavnom za 2t mašine tu ima neke vajde ako mjenjaš i sigraš se.
Jedino što još planiram je uzeti novi kevlarov remen sad na 10k km i onda samo pegla dok nešto ne prdne :) I eventualno nešto ovako dotjerat od detalja na motoru, al' ništa pretjerano :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju