Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Qingqi Buđenje
AirBoX:
Evo danas namontirana sportska bregasta, opalio auspuh, izbacao garež napolje da fino prducka i ide xD
Krajnji rezultat odličan po meni... Na ravnici bez saginjanja i malo vjetra krajnja brzina je 80 - 85 km/h po njegovom satu, još se nisam saginjao da popravim aerodinamiku xD Možda bi po satu nagurao i do 90 km/h u svakom slučaju, ja sam zadovoljan, ne grije se zbog ovog heavy duty hlađenja xD Pritegnio lanac bregaste da ne klepeće i juriš miško, ide motorić kao strela xD
Još oprobam vidit' po gpsu, koliko ide, al' i ovo je super, sad mogu bez problema gdje god hoću :) Samo drž'mo fige da kineske karike ne prdnu ubrzo xD :icon_thumright:
zvonkec92:
--- Citat: AirBoX - 19 Srpanj, 2014, 17:58:25 --- Samo drž'mo fige da kineske karike ne prdnu ubrzo xD :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prije će radilica prdnut nego karike :icon_thumright:
AirBoX:
Narode... Sad me zanima sljedeća stvar, dal' postoji mogućnost izrade neke blokade kao limitatora obrtaja na prekidač za batinu?
stvar je u tome da ja nemam u orginalu izveden taj limitator preko one žice u deklo prijenosa...
skoda90:
Pogledaj da li na cdi-u imas 6 zica,ako imas inace roza je za tu blokadu,ona ide u deklo na taj pick up.
Stariji modeli batine nisu imali tu "elektronsku" blokadu ni predvidjeno mjesto u deklu za pick up.znaci pogledaj cdi i deklo.a i da nemas sve je moguce napraviti samo je pitanje koliko se to onda isplati :icon_biggrin:
AirBoX:
Ma ovaj to nema... Jedina blokada na ovome je na variomatu onaj kavez kao na Peugeot-u, sad kad sam ovo sve nabacao gore bojim se kad bubnem to nazad za teh. da će mi prevrtavati, jer je i bez kita i bregaste vrtio kao djavo sa blokadom i 4,5 rolicama, jedino da vratim i 6g rolice kad budem išao na teh. Iako mogao bih i ovako malo kombinirat da još izvučem na krajnjoj.
BTW: Danas obavio mjerenje gps-om, krajnja 82,74 km/h, nisam vidio kada postigne krajnju jer mi je screen na mobu mali pa ne mogu vidjeti onaj graf kako spada, morat ću ponoviti pa nekako skontat da uvećam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju