Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Qingqi Buđenje
zvonkec92:
:icon_thumright: samo gas :)
Adam:
Evo moram se nadovezat u vezi onog mojeg problema sa zacukavanjem ,,,,,.. :laughing7:
Riješio sam to , nema više zacukavanja.. Problem je bio karburator..,,,, :toothy9:
Pa ako netko ima takvih problema neka mjenja karburator.,,.,. :toothy10:
Neznam kaj u njemu ne valja a potpuno su isti ,,...
AirBoX:
Jesi ga čistio? Možda je negdje bio začepljen pa mu je trebalo da probije uvijek, tako je meni na tomosu, u dizni bilo smeća i kad ga upalim dam gas, guši se 2 - 3 sekunde i onda kad probije radi dobro.
Ako ga već nisi rashodovao, rastavi ga, očisti i stavi sa strane može jednom zatreba,a možda i nađeš nekog smeća :) :icon_thumright:
BTW: Kod mene je to isto nestalo kad sam ubacio 88 diznu i sad kad sam razradio, nema problema, sve radi kako spada, s mjesta čupa bez ikakvih trzanja ili bilo čega :)
ZEN:
--- Citat: AirBoX - 15 Srpanj, 2014, 18:38:49 ---
Zadnja dva dana kiša, pa ja uzeo da skontam neko hlađenje motora, da mi ne cvika kao kad sam išao na tehnički.
--- Kraj citata ---
Imam Sanli-ja sa mašinom od batine i kitom od 80cc (pretpostavljam 72cc jerbo je kit bio već gore kad ga kupih), ima prevaljenih skoro 26000km i nema nikakvih znakova pregrijavanja. Potrošnja oko 2.5l/100km
Pred koji tjedan sam skinuo serijski air box i stavio "gljivu", krajnja brzina je porasla za oko 15km/h i mašina bolje vuče na svim okretajima :) Po instrumentu pokazuje preko 80km/h. Morat ću to provjerit s gps-om iz moba.
A što se blokade tiče, kupio sam za 150kn neku elektronsku koja se spaja na tu roza žicu od CDI-a, samo ju još nisam stigao ugradit.
AirBoX:
Kod mene je kit 72ccm i A9 bregasta. motor po gps-u ide 82,74 km/h, imam orginal airbox i sve, nezz šta je s gljivom, al' s gljivom treba i diznu veću stavljat i štimat karburator. Ovako je super, još kontam multivar nabaciti i onda dosta. možda eventualno linearnu polutku još naći neku i to je to :) al' ovo doje je ako - ako :)
Ma kod mene nema te blokade jer je moja mašina 2005, oni nisu imali blokadu tj- taj limitator nego kavez na variomatu. kao kod peugeot skutera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju