Općenito > Propisi

Iskustva s policijom

<< < (3/4) > >>

Grale:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Srpanj, 2014, 09:02:34 ---Ovisi cisto gdje zivis odnosno u kojem gradu i zupaniji zivis

--- Kraj citata ---
Ma kaj ovisi? Dok su gradovi u istoj državi, isto je pravilo svugdje.
Zaustavi te, odvede na tehnički, mjeri brzinu, ako padneš, skida ti tablicu, dobiješ kazu (mislim 1000 kn) i plaćaš taj izvanredni tehnički (100 i nekaj kn).
I onda ti taj tehnički vrijedi neko vrijeme (valjda tjedan-dva), ako ga prođeš vraćaju ti tablicu i ne plaćaš to ponovno mjerenje brzine.
Frenda je prošle godine zaustavil, on kreten nije znal da ima el. blokadu fino smještenu, iako ne vjerujem da bi i prešel da ju je uključil.
I još nije imal orginalni nosač tablice, pa ga je moral vraćat za tehnički.
Kaznu mislim da je platil 500 kn jer je platil u roku par dana ili kolko već to ide.
Znači zakon je isti u cijeloj državi, ako te zaustavi u 11 navečer, zaustavio te radi kontrole prometa ili alkohola ili čega već, a ne  zbog mjerenja brzine, jer kontrolu mjerenja brzine rade samo u akcijama, koje čak i budu prethodno najavljene.

--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2014, 15:21:26 --- (zapravo, platio sam nesto drugo sto je puno jeftinije  ;D )

--- Kraj citata ---
Ćevape :icon_biggrin:

JogFromYamaha:
Pa pravilo vrijedi za sve i zakon vrijedi u cijeloj hr samo kaj ima mjesta di se policiji neda radit svoj posao osim dok imaju akcije koje moraju provesti.

Nazalost da su svi normalni za volanom u prometu i da svi drze nekih ogranicenja i zdravog razuma nebi bilo potrebe za jebanjem nekoga kao ni za kontroliranjem ljudi na alkohol i slice stvari. Al nisu svi normalni nego se vecina seljacina drzi ko harambase koje sve mogu raditi jer je svijet njihov to ako poberem s autom 10 ljudi u subotu navecer jer sam pijani ko cep to isto nikoga ne smeta.  Tako da te akcije imaju smisla, ali neke druge su jednostavno za ispumpavanje para pogotovo od kad nas se gleda ko novcanike na kotacima koje treba olaksati.

3alfa3:

--- Citat: Grale - 04 Srpanj, 2014, 13:57:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Srpanj, 2014, 15:21:26 --- (zapravo, platio sam nesto drugo sto je puno jeftinije  ;D )

--- Kraj citata ---
Ćevape :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Platio sam kaznu jer "nisam imao" prometnu kod sebe  ;D

Tomi_ZG:
Tu na moru je majka za skutere,gledam ovih dana po Zadru i okolici murije skoro ni nema,ovih na motoru ni čut ni vidit,skutera svakakvih,bez tablica,retrovizora,gljive,sranja,dreče se,batine samo sa granom bez topa  :laughing7: nitko ne j#be živu silu,murija ak ih i vidi neda im se ni zaustavljat,svi lagano sa stavom boli me k#rac  :laughing7:

Begara:

--- Citat: VEPAR - 03 Srpanj, 2014, 20:30:51 ---El-blokada i rješena stvar,meni je murija snimila brzinu od 98kmh i klap zaustavlil me a još k tome nisam regao skut.veli on meni dali znate koliko ste se vozili ja velim nemam pojima on meni pokaže na pištolju 98 i tu poćijne cirkus.tražio me vozaćku i prometnu ja reko dobro vozaćku imam ali skut nije regan,ali platio sam osiguranje no zbog posla i zbog renoviranja stana jednostavno nisam stigao na tehnićki dam ja njemu vozaćku i veli on di je polica ja reko doma!I tip je išao s menom do doma da provjeri policu nakon toga mi veli ajde sad idemo na tehnićki!Došli mi na tehnički i veli on prvo budeš obavil mjerenje brzine jer ga je to jako zanimalo.Tak da ne duljim 3 su puta mjerili brzinu i skuter nije pokazivao više od 49.5.Ja sam tehnički prošao bez problema a murijak je pognute glave ošo na kući.
EL-blokada rulzzz! ;D  ;D  ;D

--- Kraj citata ---

A od koga si kupio blokadu i jel na daljinski ili na prekidač? Ja sam gledao na njuškalu čovjek traži 250 kn za blokadu na daljinski i kaže da radi bez problema na minarelliju sa auspuhom i variomatom(moj benelli je minarelli horizontal AC mašina)
Nisi imao nikakvih problema tipa da ti oscilira brzina ili skuter trokira nakon što si ugradio blokadu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju