Općenito > Propisi
Iskustva s policijom
VEPAR:
--- Citat: Begara - 08 Srpanj, 2014, 13:41:54 ---
--- Citat: VEPAR - 03 Srpanj, 2014, 20:30:51 ---El-blokada i rješena stvar,meni je murija snimila brzinu od 98kmh i klap zaustavlil me a još k tome nisam regao skut.veli on meni dali znate koliko ste se vozili ja velim nemam pojima on meni pokaže na pištolju 98 i tu poćijne cirkus.tražio me vozaćku i prometnu ja reko dobro vozaćku imam ali skut nije regan,ali platio sam osiguranje no zbog posla i zbog renoviranja stana jednostavno nisam stigao na tehnićki dam ja njemu vozaćku i veli on di je polica ja reko doma!I tip je išao s menom do doma da provjeri policu nakon toga mi veli ajde sad idemo na tehnićki!Došli mi na tehnički i veli on prvo budeš obavil mjerenje brzine jer ga je to jako zanimalo.Tak da ne duljim 3 su puta mjerili brzinu i skuter nije pokazivao više od 49.5.Ja sam tehnički prošao bez problema a murijak je pognute glave ošo na kući.
EL-blokada rulzzz! ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
A od koga si kupio blokadu i jel na daljinski ili na prekidač? Ja sam gledao na njuškalu čovjek traži 250 kn za blokadu na daljinski i kaže da radi bez problema na minarelliju sa auspuhom i variomatom(moj benelli je minarelli horizontal AC mašina)
Nisi imao nikakvih problema tipa da ti oscilira brzina ili skuter trokira nakon što si ugradio blokadu?
--- Kraj citata ---
slagao mi mehaniker i sve je super poštelano!
Mile110:
A kaj ako skuter odjednom misteriozno se ne zeli upaliti na tehnickom :dontknow:?
Reponja:
Onda voziš tehnički neispravan skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju