I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam uzo prek black roxa yasunia isto sve super zapakiral ga ko da vrijedi neznam kolko a ne 1300 kn,jos mi covjek sve objasnil..kolko put sam ga zval osobno na mob kad sam rastavljal skuter i uvjek mi covjek pomogo...na forumu da ne pricam kolk korisnih savjeta mi je dao i sve...i cul sam da je vozil djelove nekom decku u istru neznam koji grad tocno na svoj trosak...black
pa sjecas se dok sam te ja zval dok sam mjenjal rolice i fedrice kuplunga?
ajd da ne otvaram novu temu, neka neko kaze ako zna, di se u kopru mogu uzet dijelovi?
A di ima u Trstu? Ima li neka stranica od nekog ducana od tamo, a da prodaje malossi djelove jer me cijene zanimaju.
ajmo na zimu skočiti do trsta u shopping! nako u auto kakav i ujutro tamo i na večer nazad! baš bi me zanimalo koliko košta u trstu malossi overrange kit za minarelli mašine i hpc radilica!
za jednog ne ali ako nas se skupi 2-3 onda bi se isplatilo mislim
Citat: robert - 20 Listopad, 2008, 23:28:12za jednog ne ali ako nas se skupi 2-3 onda bi se isplatilo mislimTako je par frendova išlo u sloveniju po neke komponente za kompove pa su ih uhvatili na carini pa im je baš lijepo bilo. Ti grupnjaci s jednim vozilom kada se kupuje robe za desetak tisuća kuna nije baš pogodno za odradit, naravno ako nemaš šteli il ekipu na granici
kazes u ducanu, da ti naprave fakturu za sve, ljepo prijavis na grani, platis kojih 400tinjak kn, i cao!