Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Sanli Devil (vražićak) batina

<< < (7/9) > >>

Raul:
oj, jos nisam uspio otvorit makinu jer sam imo svurku u Zadru tralala... dodem danas doma, moram do grada i vrcam se natrag i pukne remen, na srecu od honde koju sam uzo je bio jos dobar ali malo kao kraci nego na sanliju tako da sam morao prisilno stisnut centralni da sjedne remen u zadnji dio i mogu ga stavit na radilicu., stavim ga ja na pol puta do doma ocekujuci kad je kraci da necu ic ni 30 a kad ono 65 s tim da je motor jos u niskim okretajima i kao da mu fale lakse roline, kao da bi mogo jos potegnut..?? a ja mislio da ima kratku getribu.. Dal neko ima iskustva s tim.. mozda lik koji ga je prodo nije stavio original remen nego neki prvi koji mu je pao pod ruku, ili je centralni toliko tvrd da ga vario ne moze stisnut.?

Aprilia97:
Kako ti stoji u polutkama remen?
Koje su dimentije starog remena?

zvonkec92:
to su simptomi prekratkog remena. zato i ide tak, al nije to to, nebi đabe proizvođač stavljo 669 remene.

Adam:

--- Citat: zvonkec92 - 30 Lipanj, 2014, 07:35:55 ---to su simptomi prekratkog remena. zato i ide tak, al nije to to, nebi đabe proizvođač stavljo 669 remene.

--- Kraj citata ---
Kako 669  ???? 

Kod mene je 729X17,5 .....   :hello:

669 valjda ide na one sa 10 cola kotace..!?    :dontknow:

ivano_007:
Na 10'' je 669, na 12'' sam najčešće nailazio na 729.

Neznam jel Raul igdi spomenia da je njegov 12''? Mislim da nije, neda mi se sad vrtit :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju