Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Sanli Devil (vražićak) batina
Raul:
evo mene opet :). Skuter od kad sam ga kupio je pustao ulje, onako lagano, par kapi svaki put kad se vratim s voznje.. Kaj to znaci? kak to rijesit? :help:
zvonkec92:
lol, pa sve ovisi gdje pušta ulje..
Raul:
sori jebiga bojim se otvarat te 4t jer to nista ne kuzim :D, ove dane cu onda skinut plastiku za hladenje(ac je) pa cu vidjet :)
Grale:
--- Citat: Adam - 20 Lipanj, 2014, 15:26:35 --- Električni čok se ispituje vizualno(što znači vani da vidiš očima)..
1- kad je motor hladni i izvadiš čok van(odšarafiš ga) daš kontakt i vidiš u kojem je položaju klipič na njemu(zapamtiš u kojem)... I natrag ga zašarafiš...
2- kad je motor vruči odmah izvadiš opet ga van(odšarafiš van) opet daš kontakt , i klipič na njemu bi morao biti u drugom položaju od onog kaj si zapamtio kad je bio hladan.... Neznam točno kad i kak treba biti ali treba biti razlika kad je motor vruči i hladni tad je ispravan .... :icon_thumright:
Za getribu sam izračunao između kratke i duge je 27,2% razlika (1:11 duga, 1:14 kratka)...
Što znači ako ti ide sa kratkom 60kmh + 27,2% ako staviš dugu...
60 + 16,32 (27,2% od 60)= 76,32kmh
A to ako si ga platio 1500kn toliko češ i dobit za njega ništa više koliko god ulagao u njega....
--- Kraj citata ---
???
Aprilia97:
--- Citat: Raul - 27 Lipanj, 2014, 23:40:09 ---evo mene opet :). Skuter od kad sam ga kupio je pustao ulje, onako lagano, par kapi svaki put kad se vratim s voznje.. Kaj to znaci? kak to rijesit? :help:
--- Kraj citata ---
5 minuta posla,poskidaj plastike hladenja i vidi,ako je sve masno malo počisti. Zapali ga,provozaj i pogledaj kamo slini :icon_thumright:
ps.javi se na fejs :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju