Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Sanli Devil (vražićak) batina

<< < (6/9) > >>

Raul:
evo mene opet :). Skuter od kad sam ga kupio je pustao ulje, onako lagano, par kapi svaki put kad se vratim s voznje.. Kaj to znaci? kak to rijesit?  :help:

zvonkec92:
lol, pa sve ovisi gdje pušta ulje..

Raul:
sori jebiga bojim se otvarat te 4t jer to nista ne kuzim :D, ove dane cu onda skinut plastiku za hladenje(ac je) pa cu vidjet :)

Grale:

--- Citat: Adam - 20 Lipanj, 2014, 15:26:35 --- Električni čok se ispituje vizualno(što znači vani da vidiš očima)..
 1- kad je motor hladni i izvadiš čok van(odšarafiš ga) daš kontakt i vidiš u kojem je položaju klipič na njemu(zapamtiš u kojem)... I natrag ga zašarafiš...
 2- kad je motor vruči odmah izvadiš opet ga van(odšarafiš van) opet daš kontakt , i klipič na njemu bi morao biti u drugom položaju od onog kaj si zapamtio kad je bio hladan.... Neznam točno kad i kak treba biti ali treba biti razlika kad je motor vruči i hladni tad je ispravan ....   :icon_thumright:

Za getribu sam izračunao između kratke i duge je 27,2% razlika (1:11 duga, 1:14 kratka)...
 Što znači ako ti ide sa kratkom 60kmh + 27,2% ako staviš dugu...
  60 + 16,32 (27,2% od 60)= 76,32kmh

A to ako si ga platio 1500kn toliko češ i dobit za njega ništa više koliko god ulagao u njega....

--- Kraj citata ---
???

Aprilia97:

--- Citat: Raul - 27 Lipanj, 2014, 23:40:09 ---evo mene opet :). Skuter od kad sam ga kupio je pustao ulje, onako lagano, par kapi svaki put kad se vratim s voznje.. Kaj to znaci? kak to rijesit?  :help:

--- Kraj citata ---

5 minuta posla,poskidaj plastike hladenja i vidi,ako je sve masno malo počisti. Zapali ga,provozaj i pogledaj kamo slini  :icon_thumright:
ps.javi se na fejs  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju