Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Sanli Devil (vražićak) batina

<< < (8/9) > >>

zvonkec92:
dobro to sam mislio, nisam znao kaj čovjek ima 10 il 12. uglavnom orginal remen mora ić gore  :icon_thumright: 

Adam:

Ne nema Sanli Devil sa 10 cola , samo 12....     

A baš me zanima koja je dimenzija remena bila na Raulovom Devilu ..???   I koji omjer getribe ima..???

Raul:
sad ga vise ne mogu izmjerit jer je u 1000 komada  :toothy3: stavio sam original od honde bali 50, a on sad u polutkama stoji tako da su ajmo reci na pola stisnute/razdvojene i onda je tek sjeo na radilicu. da 12 cola gume su. http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/skuteri-do-50/sanli-devil-50-cm3-slika-26833928.jpg

gledam za hondu je 700x18 remen, al sve mi se cini da su ovi likovi prije stavili neki deseti remen jer kak sad moze ic brze a jos je u niskim obrtajima a jos bi sigurno mogo od 5-10 kmh brze da se razvrti. Stavit cu mu samo 3 roline malo teze nego kaj su sad pa cu vidjet.

Adam:
Pa normalno da ti vrti na niskim okretajima zbog remena jer je kraci i deblji...   
Sa rolicama neces nista dobit...

Raul:

--- Citat: Adam - 30 Lipanj, 2014, 18:52:53 ---Pa normalno da ti vrti na niskim okretajima zbog remena jer je kraci i deblji...   
Sa rolicama neces nista dobit...

--- Kraj citata ---

da istina, samo mi nije jasno zasto sad ide 10 kmh brze...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju