Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Sanli Devil (vražićak) batina
Raul:
Pozdrav ekipa...
Ovo mi je prvi 4t nakon 4 2t-a :D pa bi molio malu pomoc :) :) :help: :help: :help:
Kupio sam nedavno Sanli devil aka bautian, na njemu je lik stavio kit (80ccm kaze) sad vidim da se tu dosta zabune desava oko 70 i 80 kubika, kako bi bilo najlakse da provjerim to a da ne otvaram makinu.
problemi su:
1.Imam muke oko velike potrosnje, danas sam skinuo karb i vidim da je glavna dizna 110 :o (ler 35) i s tom dizom bi ocekivo da se gusi s obicnim filterom al nista ide normalno, cak kad sam makno onu malo cjev iz filtera je izgubio snagu a logicno bi trebo dobit vise :dontknow:. citam po temama da otprilike na kit ide dizna 85-90 pa ak neko prodaje nek mi se javi :binkybaby:
2.I imam muke s paljenjem, moram kurblat s gasom da se upali i to dosta, kad je akumulator bio pun s njim je palio bez problema...
3.nisam 100% siguran al mislim da ne puni akumulator jer prodem kojih 10 km i kao da nisam ni vozio, al dubre oce vrtit paljenje kad je akumulator bio pun.
JogFromYamaha:
78 dizna treba nutra biti
zamjeni aku ili skuzi zas ne fila akumulator (regler, namotaji)
Adam:
Nemoze se nikako provjerit koji je kit osim skidanje glave. Dizna fakat prevelika trebala bi 88 za 47mm klip(72ccm). A kaj se tice paljenja mislim da ti bez akumulatora nece upalit mislim sa kurblom a ako ti je slab tesko prima.... Provjera punjenja se ispituje voltmetrom ,kada motor radi moralo bi na klemama biti 13-14Volti. A ako je manje onda ne fila...
zvonkec92:
to nije sigurno 110 dizna, ima na forumu već negdje sam piso o tome, čak se i svađo sa jednim moderatorom oko toga, TO JE PIŠLJIVA SERIJSKA DIZNA veličine 78-79 kolko li već je na serialama.. taj broje NEMA NIKAKVE VEZE sa 110. i ne troši ti sigurno zbog dizne, vjv je čok u kur*u,a još jedna fora je da taj skuter ima kratku getribu i nejde nikak, pa dok ga ti ljepo španaš ful gas a voziš se 55 on se dere u okretajima i ždere previše benzina..
Adam:
Zanimljivo to samo kinezi mogu izmislit .... :toothy9:
Mogla bi se ispitat da čovjek ima više brojeva al pravih brojeva dizni pa okativno odredit koja rupa paše pa je taj broj , mislim da se drukčije nemože.. :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju