Najkvalitetniji kineski proizvođač mobitela na koji sam naišao i koji sam kupio ženi (ima ga godinu i pol Oppo Find 5) je Oppo.
http://europe.oppostyle.com/Direktno iz Velike Britanije DHL-om u roku od 3 dana dolazi na kucnu adresu, bez ikakvih dodatnih troskova, eh da... shipping je free.
Ugrađene komponente su najkvalitetnije i najsuvremenije (iste kakve koriste Samsung i Apple) s tim da je kvaliteta izrade i pakiranja daleko iznad Samsunga i sličnih...
Nije jeftin poput drugih kineskih proizvođača ali je jeftiniji od renomiranih proizvođača tipa Samsung, Apple (mene su učili da nisam bogat da kupujem jeftino - das novce a nemas nista).
Dosada ste primjetili da ga uspoređujem sa Samsungom i Appleom, to je iz razloga što tehnološki nudi više i kvalitetnije za manje novaca, inače Oppo je u Kini popularniji od prije spomenutih proizvođača...
Inače, žena ga koristi u suradnji s djetetom (10mj) koje ga stalno stavlja usta, baca, itd... jednom je završio i u lavoru punom vode bez ikakvih posljedica...
Za sada najbolje uloženi novci za nekakav mobitel (300€ na akciji).