@Grale- dao si sam sebi odgovor, ostatak hr pusi jer se sve salje u zg
Slucaj sa xperia miro u godini dana bio je ukipno 3x po 25dana u servisu, trazio novi, nisu dali, poslan jos jednom i onda su mi nakon mjesec dana dali novi koji je prodan istog dana
Samsung od zene, pojavili se mrtci pixeli nakon 2 dana koristenja, poslano na servis, nakon mjesec dana salju ga nazad onakvog kakav je bio uz obrazlozenje da je malo pixela mrtvo i da nije nuzno mijenjat ekran jer ne smeta pri radu uredaja, poslan ponovo uz moje obrazlozenje da me ne zanima i da zelim da ga mijenjaju, bilo 15 dana kod njih vracen kao stonje i poslan... dva mjeseca kasnije pola ekrana vrisnilo, poslao na servis oni su definirali da je pao iako nije i da na u tom slucaju garancija ne pokriva stetu, trazio ga nazad, narucio ekran sa ebaya i sam zamijenio, edj#bo sve servise i sad sve sam popravljam
Iphone 4s wifi upaljen nema signala, dva dana nakon isteka garancije (1 godina garancije 2 godine ugovora) kazu garancija je istekla, zao nam je, kupio drugu antenu, zamijenio, sve ok (slican slucaj je kum imao i njemu je unutra garantnog roka bez dodatnih pitanja odmah u roku pola sata predan novi uredaj sa garancijom od novih godinu dana)
Prestigio 4322 vrisnio zvucnik 2 puta oba puta po 20ak dana na servisu
U svakom slucaju dobio zamjenski "glupi" telefon umjeato nesto u rangu onoga sto sam dao da se servisira