ee u tome je problem, kad ga pocnes koristit, neznam za ostale al za thl svi kazu da ima uzasan touch nekvalitetan, neprecizan za brzo pisanje. onaj moj elephone je po performansama bio jeben, al je imo previse mana, dok nekaj radis na njemu jaaako se grije, a igricu nesmijes ni pomislit upalit jer ti za 2min izbaci alarm da se pregrijo i naravno vruc je da ga nemres drzat u ruci, neznam jel tak samo sa tim mobom ili sa svim octa core mobovima, drugo - mucili me ghost tačevi, kad pocne sam tipkat po ekranu nema druge nego bateriju van, to se znalo desavat nekad po 15x na dan a nekad se nije pojavio 2tj. trece je frekvencija 3g, cak ga je i po zagrebu tesko lovit, signal je bio preeeslab ili ga nije bilo uopce u nekim dijelovima zga, dok npr iso sam zg-os sve autocestom i zacudio se cijelim putem je imao 3g :/ a kazem po zagrebu sam ga moro lovit, u velikoj gorici ga uopce nema.bateriju žderu nenormalno svi ti octa core mobovi ,ZG-PU cijelim putem upaljena navgacija, svjetlina ekrana na najmanje, 2g mreza, spojen na auto punjac ( koji navodno daje 1 amper van ) i umjesto da se puni on se prazni, tek kad sam ugasio ekran onda je poceo dizat bateriju i to 1% za 10min.. neznam nadao sam se najboljem a skroz me razocaro taj kinez, na kraju sam jos i touch razbio ( pa sa kreveta na pod, na laminat ) jedva sam dobio 700kn za njega i to sam naso bedaka inace niko nebi dao te pare za tak nekaj ( ja ga platio 1800 sa uracunatim PDVom )
sada imam asus sa intelovim procesorom i prezadovoljan sam.