Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera vx

<< < (5/20) > >>

blueRun:

--- Citat: StreetRunner - 03 Siječanj, 2007, 17:01:06 ---
--- Citat: blueRun - 02 Siječanj, 2007, 20:58:09 ---
--- Citat: StreetRunner - 02 Siječanj, 2007, 18:57:04 ---Ispod 16000 kuna ja ga ne bi da :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako znaš koga ko bi ga kupija javi mi se. Može :icon_thumright: :toothy10:

--- Kraj citata ---
Znači pucaš na 16 tisuća,ako neko bude uzima koga znan preporučit ću te.Jesi ga da u mali oglasnik

--- Kraj citata ---
Nije fiksno mogli bi se i dogovorit! Dat ću ga u oglasnik ovih dana!

Broken:
Evo ljudi da javim stanje, torqe, karb i remen su vec u garazi, 15. mi stize klip i cilindar 200 i sekundar, onda jos samo multivar i federe i to je to dat majstoru da se igra. Onda kod kucelja po spuh i to je to. 3mj bi bio komplet sa svim, ofarban i novim svjetlima...

Mr J:

--- Citat: Broken - 09 Siječanj, 2007, 11:21:41 ---Evo ljudi da javim stanje, torqe, karb i remen su vec u garazi, 15. mi stize klip i cilindar 200 i sekundar, onda jos samo multivar i federe i to je to dat majstoru da se igra. Onda kod kucelja po spuh i to je to. 3mj bi bio komplet sa svim, ofarban i novim svjetlima...

--- Kraj citata ---

Lijepo, lijepo... bude spreman za proljece mada je ono vec pocelo :)

blueRun:
Samo naprid! :headbang: :happy6: :headbang:

Broken:
Ma vrijeme je ludo, za mene jos sezona nije zavrsila, prije posla se uvijek vozim i vikend cijeli... Zanima me kak ce motor ic iako nisam od onih koji očekuju previse, spreman sam na sve... Samo se nemogu docekat spuha, kucelj, trioval s dvuje rupe, nesto prekrasno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju