Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera vx

(1/20) > >>

Broken:
Pozdrav...
Imam gileru vx i zanima me par stvari oko tuninga...
Koliko je to zdravo za motor, sto sve treba stavit da ide bolje, koliko odprilike para?
Volim svoj skuter, i nebi ga mjenjo za nista (bar ne jos), puno putujem s njim tako da mi ga se neda na autocesti ko bogca drzat na 105... Unaprijed hvala...

Mr J:

--- Citat: Broken - 08 Prosinac, 2006, 17:31:34 ---Pozdrav...
Imam gileru vx i zanima me par stvari oko tuninga...
Koliko je to zdravo za motor, sto sve treba stavit da ide bolje, koliko odprilike para?
Volim svoj skuter, i nebi ga mjenjo za nista (bar ne jos), puno putujem s njim tako da mi ga se neda na autocesti ko bogca drzat na 105... Unaprijed hvala...

--- Kraj citata ---
Svi tuninzi se baziraju na instalaciji kita, sto znaci veci cilindar i veci klip (siri) sto opet znaci vise kubika i veca snaga... Bitno je mijenjati lezajeve radilice sto nije skupo i ako nije neki jaki kit serijska radilica to moze bez problema trpjeti... Ako se uzmu dijelovi koji idu jedni uz druge i ne neki kratkotrajni prejaki kit, skuter drzi jednako mnogo kilometara koliko bi drzao i da je ostao serijski...

Poggiali:
Teško da češ mjenjat lagere radilice na vx-u jer su zataljeni za blok. Kaj se tiče imaš od malossia 209 ccm kit i to je uglavnom najčešče stavljan kit  :icon_thumright:, još staviš i multivar i to ti je dosta. Trajnost ovisi o ugradnji kita, mora se  paziti prilikom stavljanja karika i td.

za cjene pitaj na www.skutermoto.hr forumu.

Broken:
Hvala decki, budem zvao u pon jer sam u 12.05 procito post, a oni rade do 12.  :) Jos jedno pametno, federi i rolice? Imate kakvu preporuku? Savjet?

cigo ricer:
Moj motor je bio 125 i mene je isto zivciralo to kaj ide 105,a sad imam sve na njemu.
Stavi na njega samo klip i cilindar OD VXR-a i rolice 10 grama i tak ce ti motor trajat ko serijala a ici ce ti ko vxr.
VJERUJ MI DA SE NE ISPLATI STAVLJATI NISTA DRUGO

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju