Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera vx

<< < (4/20) > >>

Aleksandar:
treba i diznu vecu stavit...al to je tesko na serijali frgi..lakše bi bilo kupit malossi frgu 34,ona ima drukciji sistem rada naspram serijske frge i vise benzina prolazi kroz nju,dakle veca snaga i potorosnja...al da se razlika osjeca naspram serije frge,osjeca se...  :)

npr meni je sad motor tako slozen da mi sa otvorenihih spuhom koji imam (deak spuh,onda samja jedan dio sredio i kucelj isto jedan ,takoder on mi novi plastnaspuh stavio),dok sa serijalom onak treba mrvu duže da reagira na gas...

blueRun:
Sa shacalon mi odma prima gas jedino je štata šta ću ga izgleda morat prodat,a toliko san u njega uložija truda i para :'(. Koliko bi po vašen mišljenju dobit za njega? Runner je 2002. g i 13500 km!

StreetRunner:
Ispod 16000 kuna ja ga ne bi da :icon_thumright: :icon_thumright:

blueRun:

--- Citat: StreetRunner - 02 Siječanj, 2007, 18:57:04 ---Ispod 16000 kuna ja ga ne bi da :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako znaš koga ko bi ga kupija javi mi se. Može :icon_thumright: :toothy10:

StreetRunner:

--- Citat: blueRun - 02 Siječanj, 2007, 20:58:09 ---
--- Citat: StreetRunner - 02 Siječanj, 2007, 18:57:04 ---Ispod 16000 kuna ja ga ne bi da :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako znaš koga ko bi ga kupija javi mi se. Može :icon_thumright: :toothy10:

--- Kraj citata ---
Znači pucaš na 16 tisuća,ako neko bude uzima koga znan preporučit ću te.Jesi ga da u mali oglasnik

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju