Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera vx
StreetRunner:
--- Citat: Broken - 09 Siječanj, 2007, 18:03:41 ---Ma vrijeme je ludo, za mene jos sezona nije zavrsila, prije posla se uvijek vozim i vikend cijeli... Zanima me kak ce motor ic iako nisam od onih koji očekuju previse, spreman sam na sve... Samo se nemogu docekat spuha, kucelj, trioval s dvuje rupe, nesto prekrasno...
--- Kraj citata ---
Bit će to moćna mašina
Broken:
Kazem spreman sam na sve, iako ako cemo s nekakvim usporedbama, moj i jandrin vx su sad nebo i zemlja a on ima samo multivar, di je jos 200ccm, torqe i sekundar, samo da on ide bez previse sarafanja po njemu, mislim ic na more i tak... Javim kad ce bit gotov i bacim par filmeka...
StreetRunner:
--- Citat: Broken - 10 Siječanj, 2007, 12:58:19 ---Kazem spreman sam na sve, iako ako cemo s nekakvim usporedbama, moj i jandrin vx su sad nebo i zemlja a on ima samo multivar, di je jos 200ccm, torqe i sekundar, samo da on ide bez previse sarafanja po njemu, mislim ic na more i tak... Javim kad ce bit gotov i bacim par filmeka...
--- Kraj citata ---
Posebno stavi zvučnu kulisu auspuha da čujemo kako to zvuči :headbang: :glasses9: :frajer:
Jandro:
od svega toga najviše se i on i ja veselimo tom jebenom auspuhau da ćujemo kak će se to ćut!
Broken:
Reko sam, cekam proljece pa idem po spuh, a ono 15stupnjeva sad tu u bj. Evo doso na poso bez jakne i trenirke sve strpo pod sic... Vrijeme je jebeno. Spuh bi prakticki mogo vrlo uskoro doc ali prvo zelim stavit 200 gore pa onda spuh, osim ak se jandro nepredomisli i kaze: Mali, pali motor idemo kod kucelja!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju