Općenito > Propisi

Kupljen Registriran Polovan Skuter

<< < (3/5) > >>

pajo:
svasta izgleda da u svakom gradu drugacije se radi??ja kupio skuter u RI na tehnicki otisao zatim me poslali sa papirima u mup po pecat i knjizicu,zatim se vratim na tehnicki po novu tablicu i to je bila sva ceremonija.
da jednostavno naprave sve na teh.bilo bi puno jednostavnije nego ovako u mup moras samo radi jednog pecata.

anabellas:

--- Citat: pajo - 13 Svibanj, 2014, 22:40:48 ---svasta izgleda da u svakom gradu drugacije se radi??ja kupio skuter u RI na tehnicki otisao zatim me poslali sa papirima u mup po pecat i knjizicu,zatim se vratim na tehnicki po novu tablicu i to je bila sva ceremonija.
da jednostavno naprave sve na teh.bilo bi puno jednostavnije nego ovako u mup moras samo radi jednog pecata.

--- Kraj citata ---

tak i tak moras na mupu doc skuter prenijest na sebe , lakse u mupu sve dobit onda neg na oba mjesta ic :D mozda su i mjenjali nekaj ko zna  :dontknow:
ja sam 3 sata ceko u zg i onda mi kaze da moram tablicu mjenjat nisam ni znao , spasila me kaj mi je dala da prek reda sve obavim kad sam se vratio  ;D

Tomi_ZG:
Dobro jutro da moraš tablicu mijenjat  ;D
Nemreš vozit vž na zg.

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Svibanj, 2014, 23:00:37 ---Dobro jutro da moraš tablicu mijenjat  ;D
Nemreš vozit vž na zg.

--- Kraj citata ---

mozes dok te ne skuze  ;D

znao sam da moram ali sam isto mislio da cu to tek morat na tehnickom!

brmbrm:

--- Citat: anabellas - 13 Svibanj, 2014, 21:24:37 ---Krivo pricate decki.   :nono:
Tomtomislav je dobro reko znaci ako je skuter iz druge zupanije a naveli ste da tablice ostaju , onda jednostavno odes na mup (ne treba ti nista prijasnji vlasnik)
i kazes da zelis napravit prepis , sa sobom imas   policu osiguranja  ,prometnu i knjizicu  (ukoliko nema novu verziju koja je samo prometna) i doneses staru tablicu , tamo se raspitaj kaj sve treba na salteru , poslat ce te da platis nekih cca 40kn za prepis i dodatno 42kn za tablicu novu i 35kn biljega ako se ne varam, tablicu dobijes istog trena na mupu , znaci nikakav prijasnji vlasnik niti stanica za tehnicki , samo mup.
registracija ce vrijediti do kad i piše i polica osiguranja ce ostat stara, sve dok ne odeš slijedeci put regat skuter.

ja prije par dana imo isti slucaj pa znam  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Petak je taj dan pa cemo vidjet :) uglavnom hvala svima na odgovorima pa cemo vidjet dali cu cekat 15 sati na salteru/salterima i napravit 100km dok rijesim prijepis svog bicikla :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju