Općenito > Propisi
Kupljen Registriran Polovan Skuter
brmbrm:
Pozdrav svima,
Kupio sam prije mjesec dana polovan skuter (p.Speedfight 2 2002 g. 49ccm) i nakon sto smo obavili kupoprodajni ugovor neznam sto mi sada
slijedi. Datum kupnje bio je 19.04.
Skuter je registriran do 04/mjeseca 2015. Zadrzavam tablice do tada. Posto je skuter iz druge Zupanije zanima me sto sada trebam napraviti
nakon sto sam rijesio kupoprodajni ugovor? Policija? Prijepis? Odjava? Prijava?
Hvala svima koji ce mi to kvalitetno objasniti.
LP
Jurek9:
Radio sam isto, ako je iz druge zupanije, taj od koga si kupio ide na policiju i odjavi tablice sa sebe i da tebi prometnu i policu osiguranja. S tim ides na policiju i napravis novu prometnu, platis takse i dat ce ti odmah i prometnu i nove tablice i to je to :) bar koliko ja znam, ako je netko drugi radio neka napise, ovako je meni bilo.
brmbrm:
--- Citat: Jurek9 - 12 Svibanj, 2014, 21:55:22 ---Radio sam isto, ako je iz druge zupanije, taj od koga si kupio ide na policiju i odjavi tablice sa sebe i da tebi prometnu i policu osiguranja. S tim ides na policiju i napravis novu prometnu, platis takse i dat ce ti odmah i prometnu i nove tablice i to je to :) bar koliko ja znam, ako je netko drugi radio neka napise, ovako je meni bilo.
--- Kraj citata ---
Sad je tu gluposz sto ja vec imam i njegovu prometnu i knjizicu i trebam ici do njega da on to odjavi...ne razumijem proceduru ako mi je covjek dao sve dokumente i napravljen je ugovor (znaci skuter je moj. Moram do gospode iz MUP-a da vidim dali on zo mora odjavljivat posto je skuter na SK tablicama a ja sam na ZG. :help: ???
Ako netko jos nesto zna neka napise.
Jurek Hvala
pajo:
ako ste naveli u kupoprodajnom(da tablice ostaju tebi)
ides na tehnicki.zatim te salju na mup di nosis staru tablicu i sa novom prometnom se vracas na tehnicki di dobivas novu tabelu.
ako niste naveli onda vlasnik mora odjavit.
skuteri_zg:
ako niste uzmi kemisku i nadopisi na kupoprodajni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju