Općenito > Propisi
Kupljen Registriran Polovan Skuter
brmbrm:
Pise na ugovoru da tablice ostaju meni i osiguranje :) idem do kraja tjedna provjeriti pa to rijesiti. Hvala momci
TomTomislav:
Nikakav tehnički ni nista , skini tablicu s skuta uzmi papire sve skupa s policom i onim za okoliš otidji na mup reci da zelis ponistiti te tablice i da stavljaš nove na sebe , i to ti je 100% .
Sve skupa oko 100-tinjak kuna s novom tablicom. :icon_thumright:
brmbrm:
--- Citat: TomTomislav - 13 Svibanj, 2014, 17:39:05 ---Nikakav tehnički ni nista , skini tablicu s skuta uzmi papire sve skupa s policom i onim za okoliš otidji na mup reci da zelis ponistiti te tablice i da stavljaš nove na sebe , i to ti je 100% .
Sve skupa oko 100-tinjak kuna s novom tablicom. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bez da prodavatelj mora odjaviti skuter?
Taman to u petak moram obaviti da budem čist ko suza.
LP
pajo:
na tehnickom dobivas nove tabele.
anabellas:
Krivo pricate decki. :nono:
Tomtomislav je dobro reko znaci ako je skuter iz druge zupanije a naveli ste da tablice ostaju , onda jednostavno odes na mup (ne treba ti nista prijasnji vlasnik)
i kazes da zelis napravit prepis , sa sobom imas policu osiguranja ,prometnu i knjizicu (ukoliko nema novu verziju koja je samo prometna) i doneses staru tablicu , tamo se raspitaj kaj sve treba na salteru , poslat ce te da platis nekih cca 40kn za prepis i dodatno 42kn za tablicu novu i 35kn biljega ako se ne varam, tablicu dobijes istog trena na mupu , znaci nikakav prijasnji vlasnik niti stanica za tehnicki , samo mup.
registracija ce vrijediti do kad i piše i polica osiguranja ce ostat stara, sve dok ne odeš slijedeci put regat skuter.
ja prije par dana imo isti slucaj pa znam :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju