Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nexus je za 5,stvarno je preočuvan,Gianelli mu stoji odlično neprodaji ga Sretno s novom pilom
lipo je to da ga znas servisirat sam odma si ustedia dostasamo stavit zatamljeni vizir i nista vise
tooooo je toooooo balicdim ja sam svog malo preko 170km/h natero ali zalegnut ispod vizira i da zaboravih rec mislim da ovo nisu orginal sp naljepnice jer orginal nema na trokutu izmedu farova nego samo na blatobranu i iznad zadnjeg svijetla(stopa) i poljepljene su ravno aaaa ne tak ukoso
Ma imam nalje i preko ovog kufera iste takveTo se netko igro i ljepio onda. Ma ko ga hebe meni dobroNego sad mi cudno zasto mi kotac lagano koci s novim plocicama?sve po ps napravljeno. Mozda zato što su nove plocice
Citat: ljubo46 - 24 Travanj, 2014, 21:08:55Ma imam nalje i preko ovog kufera iste takveTo se netko igro i ljepio onda. Ma ko ga hebe meni dobroNego sad mi cudno zasto mi kotac lagano koci s novim plocicama?sve po ps napravljeno. Mozda zato što su nove plociceako je tebi dobrooooo zato sto su nove da ja sam negdi prije mijenjo zadnje isti je problem bio...imaju previse mesa nove pakne vremenom ce nestat nebrini nista