Općenito > Generalno o skuterima
Koji polovan skuter do 50ccm kupit
luka.ck:
--- Citat: SF2 Freak - 24 Travanj, 2014, 11:37:15 ---
--- Citat: Lenko - 22 Travanj, 2014, 00:50:49 ---Po meni, sveto trojstvo: SR, ROX i RANER...eventualno Malagutti i novi NRG...SF bi obišao u velikom luku...
--- Kraj citata ---
ZAšto SF zaobilaziti ??? To tvoje sveto trojstvo nemože zajedno napraviti km koliko može jedan SF :frajer: . Pogotovo novi runneri i ostali kvazi talijani sklopljeni u kini sa kineskim plastikama.
--- Kraj citata ---
Slazem se s tobom. Balkanski mentalitet. Kod automobila svi luduju za VW, a tu na forumu za skuterima piaggio grupacije...
SixPack:
--- Citat: zvonkec92 - 24 Travanj, 2014, 03:50:05 ---da se nisi zaj#bo mozda? od kad je rox AC ??
--- Kraj citata ---
Da, sorry, zaj#bo sam se, pomijeso sam babe i zabe :toothy11: :BangHead:
Lenko:
--- Citat: luka.ck - 24 Travanj, 2014, 11:55:35 ---
--- Citat: SF2 Freak - 24 Travanj, 2014, 11:37:15 ---
--- Citat: Lenko - 22 Travanj, 2014, 00:50:49 ---Po meni, sveto trojstvo: SR, ROX i RANER...eventualno Malagutti i novi NRG...SF bi obišao u velikom luku...
--- Kraj citata ---
ZAšto SF zaobilaziti ??? To tvoje sveto trojstvo nemože zajedno napraviti km koliko može jedan SF :frajer: . Pogotovo novi runneri i ostali kvazi talijani sklopljeni u kini sa kineskim plastikama.
--- Kraj citata ---
Slazem se s tobom. Balkanski mentalitet. Kod automobila svi luduju za VW, a tu na forumu za skuterima piaggio grupacije...
--- Kraj citata ---
1. Nešto ne vidim da i na jednom delu od SRa ranera, NRG, i roxa piše PRC,
2. SR ima i Minareli i Morini agregat, pa tek onda PIA...kao i Rox što ima Minareli...tek u zadnje vreme je Pia sve otkupio...
sve u svemu, vidi koji su najbrojniji, pa će ti biti sve jasno...treba biti malo objektivan...
SF2 Freak:
PA da treba biti malo objektivan bmw-a i mercedesa nema najviše a francuza sa svojim berlingima i partnerima ima. Kaj to znači oni su najbolji.
Reponja:
U cijeni uloženo-dobiveno, gdje ne ganjaš stil direktora - Da, jesu.
Osobno, vozim mina ac i meni je odličan. Mislim da 80% novih skutera neće doživjeti te godine i kilometražu kakvu moj ima.
Ne znači da mi drugi ne valjaju, ali statistika govori svoje. Dijelovi su dostupniji za pia, samim time i jeftiniji, što ga čini boljim u
omjeru uloženo-dobiveno. A tko ganja neke brutalne performanse - ili neće kupovati skuter, ili će slagati BB. Dakle, gleda se ekonomičnost. Bez ikakvih ljutnji, svak ima pravo na svoje mišljenje, ali nitko nema pravo vrijeđati tuđe!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju