Općenito > Generalno o skuterima
Koji polovan skuter do 50ccm kupit
zvonkec92:
--- Citat: Reponja - 25 Travanj, 2014, 15:52:57 ---U cijeni uloženo-dobiveno, gdje ne ganjaš stil direktora - Da, jesu.
Osobno, vozim mina ac i meni je odličan. Mislim da 80% novih skutera neće doživjeti te godine i kilometražu kakvu moj ima.
Ne znači da mi drugi ne valjaju, ali statistika govori svoje. Dijelovi su dostupniji za pia, samim time i jeftiniji, što ga čini boljim u
omjeru uloženo-dobiveno. A tko ganja neke brutalne performanse - ili neće kupovati skuter, ili će slagati BB. Dakle, gleda se ekonomičnost. Bez ikakvih ljutnji, svak ima pravo na svoje mišljenje, ali nitko nema pravo vrijeđati tuđe!
--- Kraj citata ---
mina AC je jedna od najjeftinijih mašina..
Lenko:
Ma ne obazirem se na te dečije provokacije...neozbiljni, neinformisani i nesvesni svoje ograničenosti, ne vide dalje od nosa...vremenom će spoznati...
ajlavsrku:
svaki motor moze bit dobar ako ga vozi prava osoba i koja ga odrzaje,nema tu nrg,sf2,aerox,svak moze raz*ebat skuter i da je neznam kakav,samo je do toga koji skuter kome paše,i ako se neko opeka na nekom skuteru neznači da će se opeć sto ostalih ljudi,moje mišljenje je da će svak za svoj skuter rec da je najbolji zato sta ga vozi,ja prvi ću reć da je moja aprilia sr super i nebi je minja za nijedan drugi,al to nema veze sa tim šta čovik traži,najbolje bi bilo kad bi moga probat svaki od ovih par navedenih i vidit sam jer svak ima svoj ukus i svak drugačije razmišlja,tako da ovi savjeti su koliko i dobri toliko i nepotpuni informacija jer opet sto ljudi sto ćudi...
Tomi_ZG:
Lenko nisu svi deca,evo ja imam piaggio i nebi ga više nikad kupio(ovog od 50ccm),ovaj novi runner kojeg vozim i kojeg svi hvale je poluproizvod i preskupa g#vn#rija od skutera,ima on i dobrih strana al definitivno ne vrijedi koliko većina misli da vrijedi.
Isto tak skoro na svakom novom piaggiu proruže lageri većinom puno prije 20tkm,pucaju radilice ko da su od maslaca i to na serijalama,osobno sam vidio par primjera da nebi bilo da izmišljam,al nikad nisam vidio ni čuo da je na minarelli serijali pukla radilica,ili na peži,vidio sam peže koji imaju po 40tkm i nikad otvaranu mašinu(osim dekla),a runnera nikad.
ajlavsrku:
meni su lezaji radilice na srki (piaggio nova makinja) otisli na 28000km,a radilica odlicna,na 8000km je stavljen reverse i vario i tako vozen 20000km,i sad stavija base,veci karb.itd...i samo stavija nove lezajeve.a to opet kako koga potrefi jbg..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju