Općenito > Generalno o skuterima

Koji polovan skuter do 50ccm kupit

<< < (3/7) > >>

ajlavsrku:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Travanj, 2014, 00:15:15 ---Novi runner je sve samo ne udoban,meni kičma otpada po rupama,u prednjoj vilici ko da je letva a ne opruga,isto je i sa zadnjim amortizerom,al ga zato s dobrim gumama možeš spustit na koljeno u zavoju.
A i treba pripazit s tim novim piaggiom,eto ti od jednog člana šogi uzeo runnera u apoteka stanju s 10000km i to za nemale pare a mašina mu u rasulu,al to ne možeš ni vidjet dok ne kreneš raskapat.

istina,vozija sam prijateljeva runnera 50 novi model,tada je priša tek 3000km kad san prvi put sija na njega,do grada mi je bubrige satra,meni je aprilia sr r novi model strava po udobnosti,vožnji i svemu (je da svak svoga konja hvali),al stvarno mi je od svih 50 kubika na koji san god sia najbolji za vozit,a vozija sam i nrg i runnera itd,i odma sam se odlučia za apriliu kad sam kupova skut

--- Kraj citata ---

SixPack:

--- Citat: anabellas - 21 Travanj, 2014, 23:38:22 ---ugl. vodi se time da svaki koji oces kupit ima hiper2pro masinu (vodeno hladenje) :D

--- Kraj citata ---

Anabelas ti je sve reko, neki LC, malo je jaci, malo vise vrti, a stariji su imali i zub-dva duzu getribu, pa je najbolji izbor za otvorenu, za razliku od AC. Meni je AC za grad majka, al otvorena, ajd bok  ::)
Jedino sta su polovnjaci em skupi em ovi stariji naletis tek tak na macka u vreci...
Rox je AC, kratka getriba dosta, malen je, pa ak te ima...  :toothy11:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Travanj, 2014, 00:15:15 ---...u prednjoj vilici ko da je letva a ne opruga,isto je i sa zadnjim amortizerom,al ga zato s dobrim gumama možeš spustit na koljeno u zavoju.

--- Kraj citata ---

Hehee, meni je tako bilo na Stalkeru, pa kad bi vidio rupetinu na cesti sam bi ga cimnuo da prednji preleti rupu  :icon_biggrin:
Uzivao sam uletati u rupe sam sa zadnjim...onak kad potones...ufff  :toothy12:

zvonkec92:
da se nisi zaj#bo mozda? od kad je rox AC ??

anabellas:

--- Citat: zvonkec92 - 24 Travanj, 2014, 03:50:05 ---da se nisi zaj#bo mozda? od kad je rox AC ??

--- Kraj citata ---

mozda je vidio samo rox 100  ;D http://4.bp.blogspot.com/-GBGGctsD3fI/Tb63q32ca8I/AAAAAAAABgs/QYGViNGHLJs/s1600/2002_AEROX_100_ACTION_01%2BPS_tcm71-299400.jpg

SF2 Freak:

--- Citat: Lenko - 22 Travanj, 2014, 00:50:49 ---Po meni, sveto trojstvo: SR, ROX i RANER...eventualno Malagutti i novi NRG...SF bi obišao u velikom luku...

--- Kraj citata ---
ZAšto  SF zaobilaziti ???  To tvoje sveto trojstvo nemože zajedno napraviti km koliko može jedan SF  :frajer: . Pogotovo novi runneri i ostali kvazi talijani sklopljeni u kini sa kineskim plastikama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju