Općenito > Generalno o skuterima

Koji polovan skuter do 50ccm kupit

<< < (7/7)

Reponja:
Je ti trollaš ili si ozbiljan?  :icon_scratch:

--- Citat: SF2 Freak - 25 Travanj, 2014, 20:53:24 ---Svima će nešto crknut ali peži ne crkava ništa. Svi govore runner runeer aerox bla bla bla. Kada sam ja kupovao skuter isto htio sam starog runnera al jbg pežo je uletio za siću i eto kod mene je. I nebi ga mjenjao za ništa. On nejde smjesta nije da će se ćonkice okretat za njim kad proletim jer nemogu proletiti , ali zato ja na njemu ne moram dirati ama baš ništa. Bio je prepolovljen na pola i ni 1 plastika nije pukla , letio sam na sljemenu i opet ništa pado po cesti skako po stepenica, jahao  ,skako s drveta s njim ko da je cross i nemože mu ništa biti. Ventilvar mi se odšerafio u vožnji. Kaj bi vi na runnerima napravili , znate kaj otvorili biste web shop tražili novu radilicu a ja sam fino uzo 14 gedoru i neku kamenčinu da podkajlam vario i stegnuo i idemo dalje. Eto svi vi kaj imate prdekavce slobodno dođite do mene i ispobajte pravu pilu

--- Kraj citata ---

Ovo je službeno najgluplji post koji sam pročitao unazad duuuugo vremena... Po njemu ti ništa ne rikava, sve što popravljaš je fušeraj žešće kategorije, otporan je na prepolavljanje i plastike su mu od lateksa, jer taj skuter je kurton između tebe i ostatka normalnog svijeta. Pa i dalje skači sa drveta sa njime. Možda skuteru nije ništa (yea, right), ali malo pogledaj sebe i svoje izjave.
Čovječe, još uvijek sam pod šokom kakve gluparije si sve sasuo, tipkovnica stvarno trpi svakakva sranja...

Uvrijedi se ako hoćeš, boli me kifla, i moja inteligencija je uvrijeđena čitajući gornji post..

NEOs:
Piaggio/Gilera ti je najbrži i najjači ali i najviše troši. Nisu im udobni skuteri ako je naprijed USD vilica. Skupi su, a za par km/h manje se možeš i ljepše voziti na nekom povoljnijem manje popularnom skuteru.

Što se tiče Peugeota SF, udoban je i dobro je pogođen omjer performansi i potrošnje. Motori im prelaze 40 000+km kada se pazi bez neočekivanih ulaganja. Peugeot je jeftiniji u startu.

Kymco je isto dobar.

Kinezi su poluproizvodi, pa ako ga imaš volje paziti i maziti, poslužiti će te iako vole zakazati na banalnim stvarima.

SixPack:
Danas bas listao jedan prosli broj motopulsa, test skutera, neka Honda NSC50, Aerox, Runner i Pezola SF3, pa se sjetio ove rasprave  :icon_biggrin:
Nemam pojam kakve su (i jesu li ikakve mehanicke razlike pezola duje i trice) al pezola je u skoro apsolutno svemu bila best buy; najbolja oprema, kocnice,najjaca masina, najbolji omjer postrosnje i snage na testu, najbolje performanse, najbolje ubrzanje sa mjesta...Max.brinu nisu mogli izmjeriti jer nisu skidali sajbu sa varia pa je upitnik...
Snaga pezole je bila negdje 5.2ks@oko7300, Runner je imao negdje 4.5ks@ cca 7250, Rox dosta slabiji, a Honda oko 3.3ks ili tako nesto... Prosjecna potrosnja Runnera na testu (znaci serijska špulja) 5.5 lit.  :o
Pug oko 4.5max., Rox nesto manje, a Honda ispod 3  :toothy11:
Po performansama je Rox dosta slabiji od Puga i Runnera... dalje se jbg ne sjecam sta je jos pisalo  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju