Općenito > Generalno o skuterima

Koji polovan skuter do 50ccm kupit

<< < (2/7) > >>

eagle_1313:
Momci svaka čast... pomogli ste mi puno...

Moj ukus i vaša iskustva su me dovela do zaključka da ću uzeti, runner ili apriliu SR (ako nađem dobru)

Aerox mi je mali i nekako predjetinjast (uvik kad god vidim voze ga neka dječica i uvik gas do daske.
Peugeot brišem jer su skuplji djelovi i održavanje

Aprilia SR i Runner su relativno udobni koliko sam razumio a uz to i pouzdani... a sad na potragu :)

P.s. Dali je mašina iz aprili sr 50 ista kao i u aprili sportcity?

anabellas:

--- Citat: eagle_1313 - 21 Travanj, 2014, 23:32:53 ---Momci svaka čast... pomogli ste mi puno...

Moj ukus i vaša iskustva su me dovela do zaključka da ću uzeti, runner ili apriliu SR (ako nađem dobru)

Aerox mi je mali i nekako predjetinjast (uvik kad god vidim voze ga neka dječica i uvik gas do daske.
Peugeot brišem jer su skuplji djelovi i održavanje

Aprilia SR i Runner su relativno udobni koliko sam razumio a uz to i pouzdani... a sad na potragu :)

P.s. Dali je mašina iz aprili sr 50 ista kao i u aprili sportcity?

--- Kraj citata ---

nije ista sportcity ima zracno hladenje.. 
runner-nemres fulat bilo novi ili stari model
nrg- ista stvar novi ili stari super
sr-predlozio bi da pripazis da nije diteck jer mozes naletit na macka u vreci , znaci samo karburator verzije

ugl. vodi se time da svaki koji oces kupit ima hiper2pro masinu (vodeno hladenje) :D

Tomi_ZG:
Novi runner je sve samo ne udoban,meni kičma otpada po rupama,u prednjoj vilici ko da je letva a ne opruga,isto je i sa zadnjim amortizerom,al ga zato s dobrim gumama možeš spustit na koljeno u zavoju.
A i treba pripazit s tim novim piaggiom,eto ti od jednog člana šogi uzeo runnera u apoteka stanju s 10000km i to za nemale pare a mašina mu u rasulu,al to ne možeš ni vidjet dok ne kreneš raskapat.

Lenko:
Po meni, sveto trojstvo: SR, ROX i RANER...eventualno Malagutti i novi NRG...SF bi obišao u velikom luku...

dellacorona:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Travanj, 2014, 00:15:15 ---Novi runner je sve samo ne udoban,meni kičma otpada po rupama,u prednjoj vilici ko da je letva a ne opruga,isto je i sa zadnjim amortizerom,al ga zato s dobrim gumama možeš spustit na koljeno u zavoju.
A i treba pripazit s tim novim piaggiom,eto ti od jednog člana šogi uzeo runnera u apoteka stanju s 10000km i to za nemale pare a mašina mu u rasulu,al to ne možeš ni vidjet dok ne kreneš raskapat.

--- Kraj citata ---
isto se osjecamo.. imam novog 2013 white soul dakle ne da je neudoban vec pre neudoban.. prednji amortizer inekako al zadnji nikako .. imam osjecaj da nemam zadnjeg amortizera kad na rupu naletimm

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju