Općenito > Generalno o skuterima
Do 50 ccm
anabellas:
--- Citat: viizx - 19 Travanj, 2014, 14:42:40 ---
--- Citat: anabellas - 19 Travanj, 2014, 13:33:02 ---pogledaj si za svaki slucaj i ove modele koji su po meni isplativiji puno : stalker, typhoon , nrg i runner (stariji modeli ako su novi preskupi)
--- Kraj citata ---
Gledao sam takve tipove motora no jednostavno mi se nesvidaju i vjerojatno grjesim do djeluju mi pre plasticno i nesigurno za nekog ko nije veliki broj puta vozio skuter.
--- Kraj citata ---
vozne osobine su sigurno bolje neg na ovim skuterima 50 ccm velkih kotaca , ako si u prilici pogledaj i provozaj piaggio nrg i liberty vidjet ces da ces promjenit misljenje :)
viizx:
Definitivno cu probat sve, iduci vikend cu otic do prodavaca u Splitu vidit sta on ima u ponudi sjest na svakoga i sve.
E sad sta preporucate 2t ili 4t?
Sve znam 4t je trom ali malo trosi
2t je brzi i trosi malo vise
Sto bi bilo najbolje za grad poput Splita i sto se u konacnici najvise isplati
anabellas:
gle kako kome, 2t je bolji jaci brzi , al dedeku nekom kaj treba do ducana je 4t bolja opcija , neznam za sta tebi treba ;D
luna500rr:
kada bi ja trazio takav skuter...definitivno stari scarabeo jer je ima disk nazad i staru minarelli masinu koja vuce dosta dobro...
dr.mrgood:
--- Citat: anabellas - 19 Travanj, 2014, 14:48:44 ---vozne osobine su sigurno bolje neg na ovim skuterima 50 ccm velkih kotaca , ako si u prilici pogledaj i provozaj piaggio nrg i liberty vidjet ces da ces promjenit misljenje :)
--- Kraj citata ---
Dal ti ovdje zelis rec da je NRG udobniji od Libertya koji ima 16 cola kotace ? Ako je tako, onda Libertya ocito nisi vozio, pises gluposti.
Ontopic za autora teme: Ovaj polovni Liberty kosta toliko koliko kosta, i to je realna cijena za njega. Pa moj je stariji tip, 2000. godiste pa da ga prodajem ne bi ga dao ispod 5500 kuna. DOduse ima kit (pređeno 1000 km samo s njim), i Tecnigas Trek, ali opet, to je jedini skuter sa 50 ccm koji ima 16 cola kotace i u dobnost je fantasticna, kao da vozite mali Beverly.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju