Općenito > Generalno o skuterima

Do 50 ccm

<< < (4/10) > >>

Josip-98:
runnera nemoj nikako jer ce ti ga 99.9% u St ukrast
najbolji je liberty ima najveca kola stabilan je i najvaznije je uzak je i mos se probit kroz guzvu  :icon_thumright:
Piaggio masina zracno ladenje nema problema oko nje sta se tice vodene pumpe samo nalij vozi i redovno servise

anabellas:

--- Citat: dr.mrgood - 19 Travanj, 2014, 22:14:23 ---
--- Citat: anabellas - 19 Travanj, 2014, 14:48:44 ---vozne osobine su sigurno bolje neg na ovim skuterima 50 ccm velkih kotaca , ako si u prilici pogledaj i provozaj piaggio nrg i liberty vidjet ces da ces promjenit misljenje  :)

--- Kraj citata ---

Dal ti ovdje zelis rec da je NRG udobniji od Libertya koji ima 16 cola kotace ? Ako je tako, onda Libertya ocito nisi vozio, pises gluposti.
Ontopic za autora teme: Ovaj polovni Liberty kosta toliko koliko kosta, i to je realna cijena za njega. Pa moj je stariji tip, 2000. godiste pa da ga prodajem ne bi ga dao ispod 5500 kuna. DOduse ima kit (pređeno 1000 km samo s njim), i Tecnigas Trek, ali opet, to je jedini skuter sa 50 ccm koji ima 16 cola kotace i u dobnost je fantasticna, kao da vozite mali Beverly.

--- Kraj citata ---

vozio sam malaguti ciak 50 koji je identican ko i liberty , a jesi li ti vozio nrg?  :toothy9:  ali o udobnosti ne odlucuje samo velicina kotaca nego i ovjes i ostale karakteristike, 16" kotace si mogu i na batinu metnut pa nebu bila udobnija opet  :drunken_smilie: 

a mislim da i sam znas koliko je agilan jedan zip s 10" ali budale cupove i dalje s njim voze  :)

dr.mrgood:
Jesam, vozio NRG od frenda, i puno vise mi se svidja moj Liberty. Ja za razliku od tebe ne pisem gluposti, a ti si sam sebe posro, jer kazes da je malaguti ciak 50 identican ko liberty, a kasnije kazes da o svemu odlucuje i ovjes i ostalo, i da sa 16 cola kotacima mozes i na batinu i da nece bit udobniji. Znaci NISI vozio piaggio Liberty nego skuter koji ima iste kotace kao i on i nije identican po nicemu sa Libertyem (malo lici izgledom) osim sa velicinom kotaca, dok sam ja vozio NRG i znam sta pricam.

anabellas:

--- Citat: dr.mrgood - 20 Travanj, 2014, 14:11:30 ---Jesam, vozio NRG od frenda, i puno vise mi se svidja moj Liberty. Ja za razliku od tebe ne pisem gluposti, a ti si sam sebe posro, jer kazes da je malaguti ciak 50 identican ko liberty, a kasnije kazes da o svemu odlucuje i ovjes i ostalo, i da sa 16 cola kotacima mozes i na batinu i da nece bit udobniji. Znaci NISI vozio piaggio Liberty nego skuter koji ima iste kotace kao i on i nije identican po nicemu sa Libertyem (malo lici izgledom) osim sa velicinom kotaca, dok sam ja vozio NRG i znam sta pricam.

--- Kraj citata ---

Sve 5 kume , liberty je najbolji skuter  :icon_thumright:

dr.mrgood:
Naravno da je sve 5, narocito zato jer pises neutemeljene bedastoce i sam sebi skaces u usta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju