Općenito > Generalno o skuterima
Do 50 ccm
viizx:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-liberty-50-cm3-oglas-11309819
ovaj mi je upao u oko no nikad nisam kupovao skuter i neznam bas proces, neznam jeli ovo dobra cijena, i smatram da bi ga prije kupovine trebao odvesti u nekog mehanicara da ga pregleda.
U osnovi ja stvarno neznam jeli ovo dobra cijena za ovaj motor, presao je 10k km i registriran je
anabellas:
--- Citat: viizx - 19 Travanj, 2014, 13:11:16 ---http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-liberty-50-cm3-oglas-11309819
ovaj mi je upao u oko no nikad nisam kupovao skuter i neznam bas proces, neznam jeli ovo dobra cijena, i smatram da bi ga prije kupovine trebao odvesti u nekog mehanicara da ga pregleda.
U osnovi ja stvarno neznam jeli ovo dobra cijena za ovaj motor, presao je 10k km i registriran je
--- Kraj citata ---
po meni je to prevec para , pogledaj si i kymco super 8 , dosta slican model.
viizx:
Gledao sam i Kymcove modele i tu mi se samo dopada People S, ali koliko sam shvatio od njega su bolji i liberty i sacarabeo i vespa. Moguce je da se varam ipak nikad nisam vozio People S-a. Za Libertya mi je dosta ljudi reklo da je stvarno odlican izdrzljiv i da se ne kvari puno. Za vespu su mi rekli da ima sve na sebi odlicno al kad nesto ode da i nije bas jeftino. Jedino za Scarabea nisam dobio preporuke ali ni negativne komentare jer ga ne vozi niko od mojih prijatelja i poznanika
anabellas:
pogledaj si za svaki slucaj i ove modele koji su po meni isplativiji puno : stalker, typhoon , nrg i runner (stariji modeli ako su novi preskupi)
viizx:
--- Citat: anabellas - 19 Travanj, 2014, 13:33:02 ---pogledaj si za svaki slucaj i ove modele koji su po meni isplativiji puno : stalker, typhoon , nrg i runner (stariji modeli ako su novi preskupi)
--- Kraj citata ---
Gledao sam takve tipove motora no jednostavno mi se nesvidaju i vjerojatno grjesim do djeluju mi pre plasticno i nesigurno za nekog ko nije veliki broj puta vozio skuter.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju