Općenito > Generalno o skuterima

Do 50 ccm

(1/10) > >>

viizx:
Pozdrav, vec neko vrijeme gledam citam istrazujem i mislim da je doslo vrijeme za skuter.
Prvo i osnovno nije mi do brzina vozim auto koje kad hocu moze potegnuti ali to me bas ne interesira, posebno me zanima skuter jer ce sad guzve u Splitu koji je uvijek bio pun turista ljeti pa da imam prevoz od tocke A do tocke B. E sad iskreno ne dopadaju mi se runneri, aeoroxi neosi i to. Meni se svida izgled vespe.
Razmisljao sam o tri motora:
-Vespa LX 50
-Scarabeo 50
-Piaggio Liberty 50

Takav tip motora mi se svida, ako imate jos kakve prijedloge u tom nekom "kalupu". Razlog toga zasto je samo do 50 ccm je zato sto se sada ne zelim mucit sa A dozvolom, ako mi se svidi voznja motora vjerojatno je kasniije i polozim ali zasada nemam volje.

Ako tko ima iskustva ili zna nesto o ovim skuterima bio bih jako zahvalan kad bi mi netko razrjesio dilemu. Hvala unaprjed :)

SrkiB94:
Vespa je po meni najbolja,ima super ovjes,odlicne kocnice,dobar nosac za kofer,solidne plastike,najljepsa je,a sto se tice masine svi su ti manje vise isti..ovi ostali  mi previse lice na kineze

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

anabellas:
od ova 3 koja si nabrojo je vespa vodeca iako je ona stvar ukusa , al moje misljenje je da se za te novce da naci puno bolji skuter  :hello:

viizx:

--- Citat: SrkiB94 - 19 Travanj, 2014, 11:15:28 ---Vespa je po meni najbolja,ima super ovjes,odlicne kocnice,dobar nosac za kofer,solidne plastike,najljepsa je,a sto se tice masine svi su ti manje vise isti..ovi ostali  mi previse lice na kineze

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

--- Kraj citata ---

Da znam za vespu i da je najbolja i sve al ona onda opet daleko najvise pjeva.  Vespa je najljepsa al ni ova dva nisu losa pogotovo novi liberty

dr.mrgood:
Ne mogu ti reci za novi, ali imam starog Libertya 2000. godiste i vrlo sam zadovoljan. Masina je pouzdana kao i svaki piaggio skuter. Medjutim, ni ova druga dva sto si naveo nisu losa, dapace. Imam provjerene informacije sa ovlastenog piaggio servisa (znam lika) koji mi veli da nije rijetkost da serijska piaggio masina prijedje i 50000 km bez prckanja po masini.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju