evo bio se danas naso sa vlasnikom od mini bikea,i kupio sam ga.
e sada kada se pali,onda se mora drzati gas i dokle god se drzi gas on ide normalno,ali cim se pusti gas on se odma ugasi.
u leru nemoze raditi bez gasa.
na tom njegovom karbu,nema saraf za stelovati dovod zraka,jedino ima za ler stelovati,za otvarati i zatvarati dovod goriva,i za cok dizati spustati rucica.
evo slike karba:
pa me sada zanima u cemu bih mogao biti problem,jel mozda da ler pojacam,i ima ovo crveno crijevo to sluzi,kao odusak da ga skratim i stavim saraf u njega,da ga zatvorim?
i kako se stelaju ti karbovi?
i na motoru nema lulica,nego je samo ona zica od kabla,omotana oko svijecice,e sada jel bih u tome mogao biti problem,i jel pase sa skutera lulica,jer mislim da imam negdje lulicu od runnera.
i na motoru nije trenutno nikakv filter za zrak,dobio sam uz njega gljivu,ali probo sam je nataknuti na karb,ali nejdde jos cu sutra to probati,i dobio sam jos neki filter taj mogu usarafiti,kaze da je to on nesto pravio,evo slike.
evo taj neki filter,koji je navodno on napravio,usarafljen mi je na jednom drugom karbu kojeg sam dobio za dijelove.
gljiva
evo dobio sami druge blokove.,pa ako nebudem uspio napraviti ovaj karb,onda cu izmjeriti na tom bloku usis za prirubnicu,pa cu napraviti od lima i neke cijevcice i staviti od tomosa karb.