Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (6/11) > >>

Nikon:
ja na kraju ne kuzin jel mi pricamo o voznji unutar grada ili o amo rec brzoj gradskoj cesti (ne vangradskoj)

vktr:
Pričamo o bolonji, dobro ti ne znaš možda kajeto.
To je cesta s 2 trake za svaki smjer. 60 je ograničenje iako ekipa vozi 70+ po ljevoj a po desnoj sporije a često i puno sporije jer busevi staju na stanici svakih pol kilometra kilometar. Desnom trakom se ne namjeravam vozit, a ne vidim razlog zašto ne bi ljevom kad svi voze isto ljevom konstantno i ako mogu postić brzinu koju postižu i ovi ispred mene, nije mi jasno opće

Baš bi voli vidit lika opet da mi objasni u čem je problem

3alfa3:
OK, nisam procitao sve sto ste napisali ali:

1. Voznja desnom stranom desne trake je propisano ZOSPC-om, ali samo za mopede i ostalu 50ccm druzinu
2. Voznja lijevom trakom Bolonje kao i svakom drugom cestom koja NIJE autocesta (Slavonska, Zagrebacka itd) je najnormalnija voznja ukoliko se vozi sve osim bicikla i mopeda (50ccm - oni preko toga ne) kojima je zakonom tako propisano. Dakle, covjek se vozio skutom od 100 ccm po lijevoj traci i to brzinom koja nije bila toliko mala da ugrozava promet. Ko mu trubi je opasna seljacina i mjesto mu nije u prometu.

mrcina:
upravo tak alfa.

mrcina:
trebao si vidjet što ja jučer doživio.

idem ujutro u 6 na posao zagrebačkom avenijom i vozim se srednjom trakom da se nemoram kod konzuma na semaforu prestrojavati.
zeleno na semaforu i pičim, vidim ti ja na desnoj traci zeleni auto kak dolazi, a to je traka za kružni tok kod city one.
niš ja i dalje vozim svoju vožnju od 80/90kmh znači ne zaostajem od auta ispred sebe.
franjo stari sa brčinama lijevi žmigavac i na mene , što je mislio neznam, ja na trubu mislim da su svi oko mene ju čuli jer se fajn dere te po kočnici ipak sam manji.

frajer gestikulira rukama u kabini.ja migavac i lijevo po gasu.dolazim do vrata a frajer otvara prozor još bi se i svađao, klimam fajn glavom ljevo desno i po gasu nemam vremena ipak 20 min mi je do posla.

zveknuo bih ja njemu retrovizor ali nesmijem sj#bo bih si službu.

pozdrav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju