Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (5/11) > >>

dino_sk:

--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 17:47:57 ---A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

Baš to i kažem, možda lik misli da su svi baotijani 50 koji ne idu 20 na sat,

--- Kraj citata ---
¸pa neide ni tvoj šitfajt nis brze  :skuter:

andy:

--- Citat: Nikon - 20 Kolovoz, 2008, 22:25:30 ---
--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 22:05:31 ---
Ovo nije autoput  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

vidin ja da ti nisi slusa na predavanjima u auto skoli, a pogotovo da nisi odradia voznju kod intruktora... UVIK se vozi desnom trakom UVIK...

@ thug..

pa u auto skoli te uci da se vozis sredinom trake :)

to ovaj gori nije prosa  :nono:

--- Kraj citata ---

e pa a šta sam ja reko odmah na početku.......al mene niko ne sluša :hmh:

mrcina:
da vožnja je obavezna po desnoj traci.

ali ti nisi čitao kako treba več selektivno.

ako je gužva taj član se ne primjenjuje, znači nema kazne i član je aut.

ako nema gužve tj ako nema kolone nas desnoj traci ili ako se ta kolona kreče optimalnom brzinom taj član se aktivira te je obaveza desna traka.

u gradu gdje postoje dvije ili tri trake u istom pravcu vožnja je obavezna u desnoj traci ali ostale trake nisu preticajne trake pa stoga nevrijedi članak koji opisuje lijevu traku kao preticajnu traku.

kada bi se svi pridržavali slova zakona  ovo društvo bi bilo idealno i nebi tzrebali polismeni na cestama..

Nikon:
sta se mene tice ko vozi brze moze bit u livoj traci dok ne prodje sve u desnoj i onda se i on ima pristrojit u desnu.. uvik ima neki glavonja koji ide brze od tebe...

...., ko se vuce sa i bez shitfighta ako nema prometa u desnoj koji je sporiji od ovog u livoj traci....  ima se pristrojit i to je to... ...

a ovaj mu sigurno nije trubia u storogom centru grada i sl. nego na nekoj brzoj cesti... jer u gradu se ne vozi 70 ;)

vktr:
Ok ugl i dam sam se ubacio u desnu traku ne bi ovaj iza mene niš postigo, i tako to nema svrhe svi se voze svim trakama ljeva je malo brža i to je tak, nisam ja nikog usporavao, zanemarimo propise ili zakon

Nisam se vukao vozio sam ka i ovi ispred mene, brže od njih ne mogu jer bi se zabio u njih, ajde baš ću sutra opet ić pa ćemo vidit kak se svi voze pa ču ja nagazit 95 max :toothy12: pa ću ja svima trubit i blicat :toothy12: dok se ne ubijem sa ćelavom gumom, tak mi je  svejedno

A baš kad mi je reko kroz prozor da idem u desnu traku ja pitao zašto, baš je onda se upalilo zeleno i nisam stigo čut šta mi kaže, da sam bar čuo :(

Znači ovako da sam se ja prebacio desno, opet bi ispred njega bio auto koji ide brzinom ko i ja,  i šta onda onda da se i on prebaci desno opet još jedan auto, čak i da mu se svi auti maknu desno, šta ako dođe neki iza njega koji oće još brže iči  od njega hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju