Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (7/11) > >>

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Kolovoz, 2008, 02:39:07 ---OK, nisam procitao sve sto ste napisali ali:

1. Voznja desnom stranom desne trake je propisano ZOSPC-om, ali samo za mopede i ostalu 50ccm druzinu
2. Voznja lijevom trakom Bolonje kao i svakom drugom cestom koja NIJE autocesta (Slavonska, Zagrebacka itd) je najnormalnija voznja ukoliko se vozi sve osim bicikla i mopeda (50ccm - oni preko toga ne) kojima je zakonom tako propisano. Dakle, covjek se vozio skutom od 100 ccm po lijevoj traci i to brzinom koja nije bila toliko mala da ugrozava promet. Ko mu trubi je opasna seljacina i mjesto mu nije u prometu.

--- Kraj citata ---

Da je lik opasna seljačina i divljak doživio sam kilometar dalje gdje se tako divljački i nepromišljeno prestrojio kroz 2 trake.

Samo sam htio znat dasam u pravu  :toothy12:

A mrcino, takve situacije da skoro pogineš se doživljavaju svaki dan nemoš to izbjeć, nekad više nekad manje

Tommek:
ja uopce ne shvatam ljude koji koriste tu trubu.jedina po meni svrha je trubnut nekoj maci na semaforu.

nikad al bas nikad ne ziwcanim u prometu.makar mi neko izleti ,jebiga zna se i meni dogoditi.ko zna što je čovjeku u glawi.
zato nemojte odma napadat druge.jer je ocajno i sam se svi nerviraju.

neki jebeni dan idem u 5 ujutro od ekipe i picim prema kuči kad (vozim 70,nema nikog pustinja,al svejedno.nemam blokade,blabla) kad ono neka jebena sirena (bas ono ko murija).prvo skoro padnem sa skutera,userem se ziw zbog kazne i onda skontam da se neko sprda.jerbo sam im majku.

mrcina:
ha je*bg ga blaž. da nisam u službi kojoj jesam bilo bi retrovizora na asvaltu na kile.

3alfa3:

--- Citat: mrcina - 21 Kolovoz, 2008, 10:23:44 ---trebao si vidjet što ja jučer doživio.

idem ujutro u 6 na posao zagrebačkom avenijom i vozim se srednjom trakom da se nemoram kod konzuma na semaforu prestrojavati.
zeleno na semaforu i pičim, vidim ti ja na desnoj traci zeleni auto kak dolazi, a to je traka za kružni tok kod city one.
niš ja i dalje vozim svoju vožnju od 80/90kmh znači ne zaostajem od auta ispred sebe.
franjo stari sa brčinama lijevi žmigavac i na mene , što je mislio neznam, ja na trubu mislim da su svi oko mene ju čuli jer se fajn dere te po kočnici ipak sam manji.

frajer gestikulira rukama u kabini.ja migavac i lijevo po gasu.dolazim do vrata a frajer otvara prozor još bi se i svađao, klimam fajn glavom ljevo desno i po gasu nemam vremena ipak 20 min mi je do posla.

zveknuo bih ja njemu retrovizor ali nesmijem sj#bo bih si službu.

pozdrav.

--- Kraj citata ---

Nedavno sam imao slicnu epizodu samo u Ilici kod Britanca i pri 30tak km/h kad je kreten (pritom me gledajuci u oci telecim pogledom) gurao u lijevo (nije bilo kontakta, ali samo zato jer sam se micao u lijevo).
Obzirom da trganje retrovizora ne utjece na moj profesionalni zivot, sa zadovoljstvom sam mu ga odvalio.  ;D

mrcina:
bravo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju