Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

(1/11) > >>

vktr:
Danas se ja điram malo po gradu išo po djelove neke, i onak vraćam se doma po bolonji, tamo je ograničenje na dijelovima 60, ja nisam vozio ništa sporije od drugih 70+kmh samo sam od auta ispred sebe držao veći razmak jer su mi ćelave gume jedno 10-15 metara  i lik meni iza trubi, i stanemo na semaforu i ja gledam koji k**ra* on meni kaj se voziš po ljevoj traci vozi se po desnoj, šta mu je to trebalo značit???? Ne vozim se po desnoj jer su tamo busevi stalno koji me živciraju na stanicama, možda čim je vidio skuter mislio da ne mogu??? i poslje onak nekak divljački između auti prešo iz ljeve preko srednje i skrenuo desno, skoro se skucao u kamion, divljak, šta sam mu ja skrivio???

Nemam ni ja vozačku ali sam prošao 30 sati propisa u autoškoli  :toothy12:

andy:
pa lijeva traka bi trebala bit za prestizanje... da al to je tako na autocesti :dontknow:

DAMIR-RUNNER:
ma nije bolonja autocesta nije ti trebo trubit ko ga jebe to je normalna cesta sa 2 trake..samo se ti vozi i po lijevoj i po desnoj di god po ogranicenju i niko ti nis nemre,,

vjeko86:
Nisi jedini,i meni je isto jedan majmuna kenjao kao,jel ja imam položeno,rekoh imam,
onda bi kao trebao znati da se moram voziti uz rub a ne po sredini ceste,LOL, :laughing9:

vktr:

--- Citat: andy - 20 Kolovoz, 2008, 17:38:40 ---pa lijeva traka bi trebala bit za prestizanje... da al to je tako na autocesti :dontknow:

--- Kraj citata ---
PA svi se voze u koloni u ljevoj i u desnoj traci, samo je desna sporija i svako malo zastajkuje zbog buseva na stanici, a ljevom trakom je ujednačen promet, i sad ako svi ljepo voze jedan iza drugoga šta je on pametan da me oće zgurat s ceste nisam vozio ništa sporije od drugih samo ko što rekoh držo sam razmak 10 15 metara jer su mi gume ćelave.
Mislim mogu shvati ako je lik imao loša iskustva sa baotijanima 50, ali vidi da je velka tablica i da vozim dosta brzo, ne mogu ni brže ni sporije

I mi smo sad u autoškoli učili da trebamo vozit po sredini, iako sam načuo da bi trebalo uz rub

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju