Općenito > Propisi
LIK mi trubio bezveze,
Nikon:
kralju to se zove vozacka kultura da se vozis u desnoj traci, a da se livon pritice.. nije to samo na auto putu to je na svakoj cesti koja ima 2 kolnicke trake u jednom smijeru...
ja bi ti isto trubia, i tebi i ovima ispred i jeba svima mater jer u desnoj traci voze ljudi iston brzinom ko auta u brzoj traci i naravno nemos proc ... bez obzira na ogranicenje :icon_thumright:
DAMIR-RUNNER:
pa ja sam i rekao da se vozi po sredini..
vktr:
--- Citat: Nikon - 20 Kolovoz, 2008, 21:38:48 ---kralju to se zove vozacka kultura da se vozis u desnoj traci, a da se livon pritice.. nije to samo na auto putu to je na svakoj cesti koja ima 2 kolnicke trake u jednom smijeru...
ja bi ti isto trubia, i tebi i ovima ispred i jeba svima mater jer u desnoj traci voze ljudi iston brzinom ko auta u brzoj traci i naravno nemos proc ... bez obzira na ogranicenje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ovo nije autoput :icon_tongue:
Na autoputu nema križanja gdje se skreće u desno, ovdje ima, a pošto ja vozim cjelo vrijeme ravno a ovi u desnoj traci skreću desno zamisli ti to kako bi to izgledalo da na svakom rasrkižju čekam dok svi skrenu desno pa da mogu ravno, ma nemate pojma. kad mi je trubio, poslje je nekako došo ispred mene i za inat sam ga išo prestizat ali baš onda je ošo u podsused skrenuo desno, baš bi volio da sam ga zgazio, hahahah
i zamisli da svi voze desnom 60 po propisu, ponegdje 80 je ograničenje, i to bi bila katastrofa,
X-Thug:
--- Citat: Nikon - 20 Kolovoz, 2008, 21:38:48 ---kralju to se zove vozacka kultura da se vozis u desnoj traci, a da se livon pritice.. nije to samo na auto putu to je na svakoj cesti koja ima 2 kolnicke trake u jednom smijeru...
--- Kraj citata ---
yep...ja bi mu bas namjerno ili usporia ili srednjaka i kroz guzvu naprid po crti,a mopedi kao i bicikle moraju ici uz kolnik sta se bas ne prakticira po mostovima okukama i otvorenijim cestama nego samo po gradu...na mostovima zbog vjetra a i po ovim drugim cestama jer kad auto prodje pokraj tebe sa duplo vecom brzinom te zanese i mozes preko trotoara ili skalje se razbit,dok se vozis sredinom ces se lakse izvuc jer imas vise prostora za vratit se...
Nikon:
--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 22:05:31 ---
Ovo nije autoput :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
vidin ja da ti nisi slusa na predavanjima u auto skoli, a pogotovo da nisi odradia voznju kod intruktora... UVIK se vozi desnom trakom UVIK...
@ thug..
pa u auto skoli te uci da se vozis sredinom trake :)
to ovaj gori nije prosa :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju