Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (3/11) > >>

OvErLoAd:
Vozi se sredinom OBILJEŽENE prometne trake, ili čim bliže desnom rubu ako je neobilježena prometna traka. A ovog lika steraj u k**ra*, ima desnu traku, ko ga jebe...  :toothy9:

Na autocesti je lijeva traka preticajna i njom se nesmije voziti, a ovo nije autocesta i to je vozna traka.

99% ljudi bi te obišlo desnom trakom, ali uvijek ima 1% kretena koji moraju nešto dokazivat i trubit ::)

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: OvErLoAd - 20 Kolovoz, 2008, 18:57:14 ---Vozi se sredinom OBILJEŽENE prometne trake, ili čim bliže desnom rubu ako je neobilježena prometna traka. A ovog lika steraj u k**ra*, ima desnu traku, ko ga jebe...  :toothy9:

Na autocesti je lijeva traka preticajna i njom se nesmije voziti, a ovo nije autocesta i to je vozna traka.

99% ljudi bi te obišlo desnom trakom, ali uvijek ima 1% kretena koji moraju nešto dokazivat i trubit ::)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: DAMIR-RUNNER - 20 Kolovoz, 2008, 17:44:52 ---
--- Citat: vjeko86 - 20 Kolovoz, 2008, 17:42:11 ---Nisi jedini,i meni je isto jedan majmuna kenjao kao,jel ja imam položeno,rekoh imam,
onda bi kao trebao znati da se moram voziti uz rub a ne po sredini ceste,LOL, :laughing9:

--- Kraj citata ---

ti se trebas vozit po sredini trake jer sudjelujes u prometu tak da ako ti reko da se trebas vozit uz rub nema pojma on..

--- Kraj citata ---

ne, nego uz rub kao i biciklisti, jer vozi moped koji ne bi smio ici preko 50-55 ;P

jeb..ti zakon

vktr:
Ne vozim moped nego motocikl 100ccm
i nije me mogao obić s desne jer je i tamo kolona

Ovo pišeu  knjizi
Vozači motocikla dužni su se kretati desnom stranom ceste i to šro bliže rubu kolnika, a ako su na kolniku obilježene prometne trake - sredinom tih traka.

Ja sam vozio obilježenom prometnom trakom stoga trebam voziti sredinom te trake.
Kolnik je cijela cesta sa svim trakama i kurcima
U svakom slučaju svi su već ionako vozili iznad ograničenja tako da se lik nema kaj bunit i da me pretekne isto ga čeka auto ispred mene, tolko je živčanio i trubio da bi poslje skrenuo u podsused

igor.sb:
moja poruka se odnosila na vjeku tj. na damira

znam da ti vozis motocikl i da voznja blize desnom rubu za tebe ne vazi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju