Općenito > Propisi

LIK mi trubio bezveze,

<< < (2/11) > >>

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: vjeko86 - 20 Kolovoz, 2008, 17:42:11 ---Nisi jedini,i meni je isto jedan majmuna kenjao kao,jel ja imam položeno,rekoh imam,
onda bi kao trebao znati da se moram voziti uz rub a ne po sredini ceste,LOL, :laughing9:

--- Kraj citata ---

ti se trebas vozit po sredini trake jer sudjelujes u prometu tak da ako ti reko da se trebas vozit uz rub nema pojma on..

IKO:
ma ne zamaraj se takvim likovima,ti si u prometu ka i svi drugi,bio na skuteru ili s kamionom,a da je bio neki lik s autom on bi iša iza njega i šutio,a ne tebe naša sa skutom zajebavat  :jerk:, lijeva traka je za priticanje al niko ti ne brani vozit po njoj,pogotovo ako je gužva

vktr:
A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

Baš to i kažem, možda lik misli da su svi baotijani 50 koji ne idu 20 na sat,

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: vktr - 20 Kolovoz, 2008, 17:47:57 ---A šta bi tek onda trebo onima šta se skuterčičima guraju između auta voze slalom i ostale gluposti, šta bi njih trebo ubit.

:nono: :nono: :toothy12:

--- Kraj citata ---

vktr:
Mislim mene to opće ne dira, ja sam se nastavio vozit po ljevoj. ali kad mi je zatrubio ja sam se tak usro on meni trubi i blica odiza, mislio sam možda mu je žena trudna pa ju vozi u bolnicu ili tako nešto, pogledam u retrovizor, ne neki lik sa djecom iza, onda nisam dobro vidio pa sa mislio da su možda frendovi jedni sa meganom pa se zajebavaju, ali nije ni to lik ozbilno meni trubio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju