Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi vs. polini i jos neki............
2TDottore:
a koja je razlika kod polinijevih variomata sa 6 i onih sa 9 rolica.
cvele60:
Aj i ja da glasam za multivar-nemam iskustvo sa polinijem[ko i slow sa polini klizacima]al uz jedan dodatak -od kako sam stavio onaj* home made* spring slider stvari su se popravile drasticno na bolje[i ubrzanje i medjubrzanje] Ranije sam teze dolazio do max.brzine -ono od 80-90[95] a sad se to popravilo za bar 2-3sek :icon_thumright:
--- Citat: 2TDottore - 21 Kolovoz, 2008, 21:53:02 ---a koja je razlika kod polinijevih variomata sa 6 i onih sa 9 rolica.
--- Kraj citata ---
pa eto 6 i 9 :icon_biggrin:
JetFighter:
Znaci taj spring slider ipak napravi dobar posao !!! Dobro kod tebe je ipak kit 70ccm a kod mene ostaje serijala (zasad) ;D
Tako da nevjerujem da bi imao toliku razliku kao kod tebe !
A podrzao bi pitanje vec gore navedeno - za 6 i 9 rolica !!!
Mislim da nekom logikom vec i znam prednosti ali opet bi radije cuo nego da se izvalim :-X :-X
A znam da ih ima koji jedva cekaju takve provale pa da se malo :toothy10: :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7: :happy6: :icon_tongue:
cvele60:
Taj polinijev sa 9 rolnica- bar ovde na balkanu- jos nije ispitan, tako da bi lepo bilo cuti iskustva iz prve ruke :dontknow:
Giz:
Je.. Osobno nisam al znam dečke u servisu koji su ih prodali par komada...
Največa prednost je precizna mogučnost štelanja gramaža i ravnomjernije ubrzanje.
Koliko je bolji? To neznam... Nisam detalje ispitivao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju