Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi vs. polini i jos neki............
SlowRider:
--- Citat: cvele60 - 21 Kolovoz, 2008, 22:15:58 ---Taj polinijev sa 9 rolnica- bar ovde na balkanu- jos nije ispitan, tako da bi lepo bilo cuti iskustva iz prve ruke :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja sam cuo odgovor iz 1. ruke i vidio sam taj variomat. Problem je nabavka rolica, i tezine idu po 0.5gr, i sigurno je dobar na jacem setupu.
2TDottore:
Sta nema ni jednog trkaca koji se bacio u trosak pa da nam detaljno objasni prednost tog variomata :laughing7:.Di ste trkaci, dajte podjelite malo dojmova i s nama ostalima pa si mozda i mi kupio taj variomat. :toothy12:
SlowRider:
--- Citat: cvele60 - 21 Kolovoz, 2008, 21:58:37 --- -od kako sam stavio onaj* home made* spring slider stvari su se popravile drasticno na bolje[i ubrzanje i medjubrzanje] Ranije sam teze dolazio do max.brzine -ono od 80-90[95] a sad se to popravilo za bar 2-3sek :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da li si jos nesto dobio ili izgubio?
cvele60:
--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2008, 22:42:00 ---
--- Citat: cvele60 - 21 Kolovoz, 2008, 21:58:37 --- -od kako sam stavio onaj* home made* spring slider stvari su se popravile drasticno na bolje[i ubrzanje i medjubrzanje] Ranije sam teze dolazio do max.brzine -ono od 80-90[95] a sad se to popravilo za bar 2-3sek :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Izgubio nisam nista a dobio i vise nego sto sam ocekivao[a nisam mnogo -vise je bilo ono aj da probam ne kosta me nista] ;D
SlowRider:
--- Citat: cvele60 - 21 Kolovoz, 2008, 22:47:24 ---
--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2008, 22:42:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Izgubio nisam nista a dobio i vise nego sto sam ocekivao[a nisam mnogo -vise je bilo ono aj da probam ne kosta me nista] ;D
--- Kraj citata ---
Cudno da nisi dobio malo vise okretaja kroz ubrzanje :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju