Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi vs. polini i jos neki............
Giz:
I dalje ne vidim po čemu je to toliko multivar bolji kad konkretne rezultate ima konkretno jedna ili dvoje osobe...
Jedna od njih je Slowrider... Druga se traži još....
Al bitno da je multivar bolji jer je to netko rekao... :toothy3:
JetFighter:
Da,komentar je na mjestu Giz !!!
Zato sam i postavio pitanje o razlikama da cujem misljenje vise clanova-mada ocito nezanimljiva tema za vecinu !!!
Ja se osobno nisam do sad igrao sa ovim tipovima prijenosa i neznam bas previse o proizvodjacima ovih dijelova !!!
Tvoj setup je ok,ono sto je najbitnije - dobio si sto si trazio !!! Ja sam upravo iz razloga koji si naveo - "ceka se drugi"
kojem multivar daje bolje rezultate htio probati s njim kombinirati !!!
E sad je pitanje ako vec ne dobijem nista bolje od tebe koliko mogu gore proci ?
Giz:
Ma nečeš gore proči s ni jednim...
Poanta je da su oba variomata jako dobri proizvodi i za koji god da se odlučiš ja sam siguran da če te jako dobro služiti... :icon_thumright:
Sve se svodi na vještinu uštelavanja i tvoje strpljenje oko štelanja... :headbang:
Fala bogu ja sam oko svog proveo puno i previše vremena. :laughing7:
2TDottore:
Svaki gazda svoga konja hvali pa i ja onda glasam za malossi multivar :laughing7:.Neznam zakaj al tako vele vecina ljudi.Ja ga imam vec par godina i pokazao se jako dobrim tak da nemam nikakve zamjerke.Nevjerujem da je polini nesto losiji ali malossi mi je nekak drazi i opet bi ga kupio.
SlowRider:
Imao sam oba variomata na minarelliju i polini je bolji od multivara. Zavrsna obrada i ima detalja u kojima je definitivno bolji od multivara. Performanse su takodjer na strani polinija (na minarelliju) i polini ima brzi odaziv na gas u nekim rezimima voznje. Bolje drzi okretaje kroz ubrzanje. Ja sam ga prodao zbog toga sto mi trebaju pare i multivar mi je solidan jer nemogu reci da je los. Vidjeti cu koliko ce jos izdrzati jer sada koristim polinijeve klizace.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju