Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi vs. polini i jos neki............

(1/8) > >>

JetFighter:
Jel mi neko moze reci razliku iznedju Malossi Multivara i Polini SpeedControl-a !!!

Koji daje bolje performanse i kvalitet !!!

Leo ZX ili RR sta je bolje

i koja je razlika izmedju polini i malossi plave centraline - ako uopce postoji !!!

Prepakovao bi serijalu po ideji koju mi je dao Giz a ja bi postavio ovaj setup :

Leo Vince RR
Malossi Multivar - e da jel ima razlike MHR Multivar
Malossi X special
Malossi plava centralina
MHR zuti federi kvacila
Red Sponge
Dizna 72

Otprilike isto kao i njegovo-ali zasto nebi probao nesto drugacije pa da vidimo rezultate ovog setup-a !!!

gumy:
koja je to mašina?

igor.sb:
morini ac

btw..ne centralina nego centralni (feder)

dino gp1:

--- Citat: JetFighter - 19 Kolovoz, 2008, 21:56:06 ---Jel mi neko moze reci razliku iznedju Malossi Multivara i Polini SpeedControl-a !!!
Koji daje bolje performanse i kvalitet !!!

Leo ZX ili RR sta je bolje

i koja je razlika izmedju polini i malossi plave centraline - ako uopce postoji !!!

Prepakovao bi serijalu po ideji koju mi je dao Giz a ja bi postavio ovaj setup :

Leo Vince RR
Malossi Multivar - e da jel ima razlike MHR Multivar
Malossi X special
Malossi plava centralina
MHR zuti federi kvacila
Red Sponge
Dizna 72

Otprilike isto kao i njegovo-ali zasto nebi probao nesto drugacije pa da vidimo rezultate ovog setup-a !!!

--- Kraj citata ---

Nisam imao speed control ali gotovo svi tvrde da je multivar dosta bolji, ja sam sa multivarom 2000 zadovoljan! Ima puno tema u kojima VEĆ piše da se RR više ne proizvodi pa kupi zx!

JetFighter:

--- Citat: igor.sb - 20 Kolovoz, 2008, 01:13:09 ---morini ac

btw..ne centralina nego centralni (feder)

--- Kraj citata ---

Hajde komsija,vidis da si opet skuzio-ko da je bitno kako sam napisao :-))

------------------------------------------------------------------------------

A sto se tice RR-a to nisam znao-a zasto je opet na Leo sluzbenoj stranici jos uvijek tu ???

A pretpostavio sam da to vec ima negdje na forumu-a onda se pitam tko bi to ziv nasao-a znas i sam koliko razlicitih postova ovdje ima !

Znaci malossi definitivno !!!

A kako bi se ponasao MHR Multivar umjesto Malossi - dali bi dobio nesto s tim -Ok osim veceg troska :binkybaby:

Znam da je glupost to stavljati na serijalu sa ZX-om ali opet gust je gust pa da se proba,a i definitivno je dugotrajniji jer je radjen za race tunning a ide na nesto daleko slabije !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju