mislim da je on tu mjesalicu skinio i zato on sam mjesavinu radi vald ga frka da mjesalica ne rikne jel bi bilo veselja
mislis da vise od 3l trosi?
Zasto bi izvadio mjesalicu i radio mjesavinu
Jesi siguran da nije bio nakitan, pa samo vratio nazad serijala termo grupu i spuh pa u prodaju?
Ma zahebi to ak je skinuo mjesalicu, pogotovo ak se ne kuzis, bolje ne, ili nek ti vrati mjesalicu pa vidi... Kolko ima km?
Ful serijala bez blokade (onaj tuljak na spuhu) ti trosi 3,5-4,0
Piaggio 2T ac masina kao i na svim ostalim skuterima grupacije, nepoderivo...
Primijetio sam da se sa serijala spuhom kazaljka tik tak zatuce na 80, a u stvarnosti ne ide preko 65
Plastike, u prvom redu prednja, skroz nenabavljiva, a nova ti kosta ko pol+ skutera
Gornja prednja na volanu ti je nova oko 100eur, a iza 180kn
NRG AC nema u hr, LC je cca 20% jaci i ima duzu getribu tak da je i startniji i ima vecu krajnju, ali i kosta polovni u pm
Da, za vilicu svi kazu da je slaba i losa...ja sam se nesto kratko vozio, pa nemam bas neke zamjerke, ide preko rupa puno bolje nego Stalker koji ima deblju i jacu vilu
U zavojima sasvim ok, stabilan, bas me iznenadio, jedino onaj sic ko na gp1 klizis non stop dole
U kadu stane integralka i blablabla... Jedino mi ide na jetra ono otvaranje sica na bravi skutera (prednjoj maski) jer sic nema bravu...ja riknem
mozda zavisi od prakse,bo
Inace, lijep, super skuter, izrezes ono g#vn% iza za kofer, i maknes onaj prednji ruzni blatobran i meni izgleda bolje neg runner