Osovinu remenice uljne pumpe treba namazati onom bakrenom masti i nema straha od cvikanja.
: al puno je bolje skinuti uljnu pa svakih 100km raditi mjesavinu...zasto da zivimo u 21st. kad je bolje vratit se u 19.
Sta ce ti kvacilo, cemu taj apsurdan izum, kad moze i bez njega, kome to sluzi, idiotima koji ne znaju voziti bez njega? Sam trosak i zahebancija...
Mješavina nije dobra za serijski skuter,di si to pročitao,u kupusovom listu?
Ak ti je skuter samo "najobičnije prometalo" ok,kaj se mene tiče možeš u njega onda točit i ulje za fritezu,a ak ti nisi vidio pia ac mašinu koja je cvikala radi pikse kaj ću ti ja,ja sam ih vidio više,hoćeš 50ki hoćeš bb-a,ne velim ja da ti moraš vadit uljnu,to je tvoj izbor i izbor svakoga ko vozi takvu mašinu,samo ne vidim razlog zakaj filozofiraš o nečem o čem očito nemaš pojma i nemreš prihvatit da nisi u pravu
Isto tak u krivu si kaj tvrdiš na stranici prije da se na pia lc mašini moraju raskapat blokovi da se zamjeni vodena,ja i još masa ljudi s foruma smo to napravili bez da su blokovi bili po pola a nemamo čarobni štapić.
Najbolje da više ni gume na skuteru ne pumpamo,jer je to najobičnije prometalo pa zakaj se mučit.
Koji si ti lik iz bajke
Razumijem ja tebe odlicno, nego ti ne razumijes uopce spiku, al digresija ti stoji sta si naveo za vodenu i piksu, sta jest jest
... Ja generaliziram, jer nije bitno jel mozes ti, ja ili neka ekipa tu, jer 90+% skuterasa sipa ulje u jedan benz u drugi, jer je najjednostavnije, najmanje zahebancije i NAJSIGURNIJE, i kad nesto ode 90+% vozi na servis... Za vodenu znam da se moze bez jer sam si to davno negdje zabiljezio cisto da znam (ja osobno radio nisam nikad jer nemam lc
) ali da li je preporuka ovlastenog da tak radi? Nemam lc al ak se dobro sjecam, oni otvaraju (ak grijesim nek me netko ispravi, moja isprika onda
)
Koliko njima je otisla termo grupa jer je otkazala vodena...zato sam rekao da mi se ne svidja, kao sta mi se ne svidja zahebancija s njom (reparacija), jos jedan posao viska...
Tko se normalan danas jos hebe s mjesavinom, molim te? Bolje je? Sta je bolje, skinut uljnu neg malo podmazat piksu!? Pa nije to neki high end ili mid alu pa da sve mora bit naj, ulje i sve
Za serijalu je obicna polusintetika sasvim dovoljna.
Bolje je podmazivanje...ajde mi reci u kojoj mjeri je bolje? Koliko je bolje? Zanemarivo jelda, a kolki je rizik zajeba i zahebancije...Zahebi se za koji dec i eto veselja... a u 10k ces sigurno 100-150 puta raditi mjesavinu i sipat skupa u tank od oka kad ti negdje usput nestane benza, dosta je jednom da se zahebes, eto veselja... Isto tako, malo pretjeraj, eto takodjer veselja, jer klip i karike obozavaju garež i sigurno ce ti biti kao kod uljne. Jel ti to stvarno ljudima savjetujes da si skinu uljnu? Dobro da imas 15g bi razumio ajde, entuzijazam, al u godinama, posao , ovo-ono,obveze, vozilo ovo,ono,i jos se zahebavati i misliti na mjesavinu...pa ko bi to radio. Pa ja da se moram s time hebati bi ga zapalio u toj mjesavini, a vjerujem i 90% ostalih... Ajde mi lijepo reci zasto si ne skines uljnu na tom runneru? Neda ti se ha zahebavati, i normalno da ti se neda,kome bi se dalo
Sto se tice pikse na ac, ful mi je drago da si to spomenuo, sta jest jest, stvarno nisam vidis ni znao ni polazio za tim i obratiti cu paznju na to, dobro je znat te sitnice
al da cu skidat uljnu, i tvrdit da je rjesenje skidajne uljne, malo sutra, jos mi samo to fali u zivotu, da mjesavinu radim