Tehnički kutak > Injection

nrg pur jet-zamjenska pumpa goriva od BMW.a

<< < (5/9) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: narent - 20 Veljača, 2014, 20:30:34 ---Staru pumpu sam rastavio i otišao kolektorski bakar po kojem klize četkice.Možda je skrpim ako bude frka.

--- Kraj citata ---
Nema krpanja,kad se pojede bakar na kolektoru do kraja on je jedino za smeće,mora se kupit novi kolektor i previklat ga,a to nije jeftino.

Ivan031:

--- Citat: Grale - 21 Veljača, 2014, 13:51:41 ---
--- Citat: Ivan031 - 21 Veljača, 2014, 13:41:47 ---Ja sam graletu prodao pumpu od auta nekakvu iako nisam znao da nije original uredno je izvadio iz rezervara od sr-a kojeg sam uzeo za dijelove mozda cak i nadem sliku ali pumpa mi stoji kod kuce ako hoces mogu ti je poslikat

--- Kraj citata ---
Pa jel radio skuter s njom uopće?
Ja otvorim paket, ono pumpa od auta u paketu ;D

Jbg nesporazum...

--- Kraj citata ---

Pa iskreno ni neznam falilo je dosta dijelova pa ga nisam ni pokušavao osposobit :icon_biggrin:

evo i slika: http://imageshack.us/photo/my-images/94/img20130316151636.jpg/

narent:

--- Citat: Ivan031 - 21 Veljača, 2014, 13:41:47 ---Ja sam graletu prodao pumpu od auta nekakvu iako nisam znao da nije original uredno je izvadio iz rezervara od sr-a kojeg sam uzeo za dijelove mozda cak i nadem sliku ali pumpa mi stoji kod kuce ako hoces mogu ti je poslikat

[/quote
To je nešto novo za mene,traže se odgovori po pitanju pumpe za pure jet.Aprilia sr 50  je sličan motor,evo linka za sliku rezervara i pumpe.To je malo drugaćije od NRG pure jet sistema
http://www.ultimateparts.net/aprilia/c.php?n=Fuel-tank-Aprilia-SR-50-H2O-2002,2003,2004-(Ditech-E2)-Aprilia-Parts-and-Spares-Genuine-OEM&i=20122&PHPSESSID=25118a6a2cf8b8c520f6b3d6a74d4e8f
--- Kraj citata ---

narent:
Na Apriliji Di Tech je očito moguće ugraditi pumpu iz rezervara kakva je na puno auta.Super rješenje i jeftino također.Veselim se preradi mog nrg-ija :icon_thumright:

Grale:
Razlika u sistemu ubrizgavanja između Ditecha i PJ-a je ko i između govneta i dreka :laughing7:

Tak da ako bi kojim slučajem ta pumpa radila na ditechu, jednako bi efikasna bila i na Pj-u.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju