Tehnički kutak > Injection

nrg pur jet-zamjenska pumpa goriva od BMW.a

<< < (4/9) > >>

narent:

--- Citat: atila0605 - 20 Veljača, 2014, 17:04:08 ---pozdrav.zelim ti srecu u eksperimentiranju.mjereci tlak na izlazu origigi pumpe dobio sam preko 20 bara,pa ako ne uspijes povoljno ti rijesim polovni original. :glasses9:

--- Kraj citata ---

Hvala lijepa,danas sam gledao malo po netu,ima pumpi prikazanih u presjeku.Vidi se nepovratni ventil kod onih sa turbinom tj centrifugalnih :icon_thumright:.Znaći ne moram se zamarati sa tim.Kompjuter daje nalog cca 5 sekundi i onda kod startanja na dugme odmah pali ponovo.Radi tako dok se ne ugasi.Nema zagonetke,pumpa daje tlak koliko je prekotlačni ventil namješten.I to je to samo da uleti neka jeftina.Staru pumpu sam rastavio i otišao kolektorski bakar po kojem klize četkice.Možda je skrpim ako bude frka.Ipak mislim da će raditi na neku od auta.Stavit ću malo filmića kad završim projekt.Pozdrav

skuteri_zg:
nisam skužio, kolika je cijena jedne te pumpe od auta a kolika od motora? kolika je ušteda na kraju  :povucipotegni:

narent:

--- Citat: skuteri_zg - 20 Veljača, 2014, 21:05:25 ---nisam skužio, kolika je cijena jedne te pumpe od auta a kolika od motora? kolika je ušteda na kraju  :povucipotegni:

--- Kraj citata ---

Ušteda je oko 50 posto za novu.Razlika je što automobilska izdrži par stotina tisuča km a ova moja je crkla na 18 000.Otpali dijelovi kolektora e.motora.Zato sam odlućio pokušato upotrijebiti svoje znanje i iskustvo za opće dobro. Možda ima ljudi kao ja ali nemaju znanja vremena.Izvinjavam se majstorima koji žive od reparacije i trgovine na ovom forumu.

Ivan031:
Ja sam graletu prodao pumpu od auta nekakvu iako nisam znao da nije original uredno je izvadio iz rezervara od sr-a kojeg sam uzeo za dijelove mozda cak i nadem sliku ali pumpa mi stoji kod kuce ako hoces mogu ti je poslikat

Grale:

--- Citat: Ivan031 - 21 Veljača, 2014, 13:41:47 ---Ja sam graletu prodao pumpu od auta nekakvu iako nisam znao da nije original uredno je izvadio iz rezervara od sr-a kojeg sam uzeo za dijelove mozda cak i nadem sliku ali pumpa mi stoji kod kuce ako hoces mogu ti je poslikat

--- Kraj citata ---
Pa jel radio skuter s njom uopće?
Ja otvorim paket, ono pumpa od auta u paketu ;D

Jbg nesporazum...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju