Tehnički kutak > Injection

nrg pur jet-zamjenska pumpa goriva od BMW.a

<< < (3/9) > >>

narent:
Vjerojatno je patent za pumpu Orbitalov i nisu htjeli gubiti novac na Bosch patent.To bi mogao biti glavni razlog zašto se ne ugrađuje auto pumpa.Nagađam razloge zašto je ova jednostavna pumpa tako skupa,duplo skuplja od automobilske centrifugalne.
Gledajući po webu naišao sam na podatak da pumpa ukljući oko 4-5 sekundi kao pred radnja da bi se odzraćio sistem.Nepovratni ventil u tom slučaju nebi trebao.Oćito je razlog lakši start sa već postignutim tlakom.Inaće sam puno puta palio motor dok pumpa vrti.
Jućer sam probao jednu pumpu od Renaulta ali sam odustao od testiranja jer je puštala benzinu.Tražim neku drugu pa ako netko ima viška dobro bi došla neka polovna a dobra.

Grale:
Treba ti orginal pumpa ili neka od auta?

narent:
tražim neku od auta i to vanjsku, po mogučnosti sa tlačnim priključkom sa navojem.Neda mi se davat lovu samo za eksperiment  :dontknow:

skuteri_zg:
Gle, najbolje bi ti bilo da odes do nekog auto otpada, gazda tam bu ti rekao ak ima ista slicno, mozda  I uspijes neku dobru I jeftinu naci.

atila0605:
pozdrav.zelim ti srecu u eksperimentiranju.mjereci tlak na izlazu origigi pumpe dobio sam preko 20 bara,pa ako ne uspijes povoljno ti rijesim polovni original. :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju