Tehnički kutak > Tuning skutera

Bi xenon H4 na skuteru

<< < (6/11) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: anabellas - 04 Veljača, 2014, 23:57:24 ---svejedno koja je svrha imat xenon ako ga moras gasit da bi pustio motor da nadoknadno fila aku  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

pa svrha je mozda ta da vidis neki k.. po noci za razliku od seriskih svijetala?

i realno koliko se cesto i dugo vozite po noci?  osobno vecinom samo ljeti na relaciji 3-4km, kad se danju vozis ne moras ni palit  :dontknow:

vukas:

--- Citat: Ridi77 - 04 Veljača, 2014, 23:52:20 ---dap ja imam bi xenon od mercedesa c klase, i plinska zarulja, frend ima 6000k isto radi normalno i drugi 4000k, spajo sam plus i minus na akumulator i prekidac, i to to, kao sto sam reko prije nego sta gasim motor ostavim ga malo da radi da nafila akumulator i to to, i kad palim prvo upalim skuter pa upalim xenon, a to sta pricaju da nemoze pricaju oni koji su spajali na zice od obicne zarulje i ta sluja je preslaba, jer dolazi iz namotaja,

--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru  :icon_thumright:

anabellas:
Svrha da nesto vidis a ne vozis se ponoci. :D seems legit haha. Realno cesto se vozim po noci ko i po danu a tad fala bogu moram svjetla upaljena stalno imat. A gasit svjetla kad se vracam doma koji km prije da se aku nafila je tolko fuserski da to nisu istine. Just keep fushed ;)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ridi77:
Kakve sve ljude na forumu ima to nije istina. Pa kad dodem doma ostavim 30 sec ni tolko da radi u ugasim netreba njemu puno.jer se cjelo.vrijeme.fila dok se vozis. A dobro ti se vozi i dalje sa tim tvojom zaruljom i nis ne vidis.  :icon_thumright:

Grale:
Strašno se napuni na leru dok radi, više izcuclaju ostali potrošači tih 30 sekundi akumulator, negoli se on napuni na leru :icon_biggrin:

Radije ga spoji na punjač, on će ga bolje napunit :icon_thumright:

Bezveze je govorit more xenon na 50-tku, nemre xenon na 50-tku, kad znam na koji način more, a na koji nemre.
Koristit ga ko dugo svjetlo, za par noćnih kilometara u tjednu je ok, i možda poživi aku.
Al da se voziš stalno s njim, baš me interesira kolko bi dugo aku izdržal nakon kaj se isprazni do kraja nekolko puta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju