Tehnički kutak > Tuning skutera
Bi xenon H4 na skuteru
Chupsy:
radi provjereno, samo treba htjet a ne čekat gotova rješenja s foruma...
na ditechu još lakše pošto on ima 125W namotaje...
:hello:
vukas:
--- Citat: Chupsy - 04 Veljača, 2014, 22:13:27 ---radi provjereno, samo treba htjet a ne čekat gotova rješenja s foruma...
--- Kraj citata ---
Ja da napravim xenon na 50-tki bi sigurno napisao na forumu, da se drugi ne muče i troše novce pokušavajući.
Taj xenon je kao neki mit među 50-tkama, 90% veli da ne može, 10% da može.
Al i dalje se ne zna kako su ovih 10% uspjeli ...
Chupsy:
--- Citat: vukas - 04 Veljača, 2014, 22:34:08 ---
--- Citat: Chupsy - 04 Veljača, 2014, 22:13:27 ---radi provjereno, samo treba htjet a ne čekat gotova rješenja s foruma...
--- Kraj citata ---
Ja da napravim xenon na 50-tki bi sigurno napisao na forumu, da se drugi ne muče i troše novce pokušavajući.
Ko da govorimo o kvantnoj mehanici ...
--- Kraj citata ---
po tebi bi svi mogli biti direktori i doktori samo im ovi koji su sad neće reć kako jer su pizde
Ridi77:
dap ja imam bi xenon od mercedesa c klase, i plinska zarulja, frend ima 6000k isto radi normalno i drugi 4000k, spajo sam plus i minus na akumulator i prekidac, i to to, kao sto sam reko prije nego sta gasim motor ostavim ga malo da radi da nafila akumulator i to to, i kad palim prvo upalim skuter pa upalim xenon, a to sta pricaju da nemoze pricaju oni koji su spajali na zice od obicne zarulje i ta sluja je preslaba, jer dolazi iz namotaja,
anabellas:
svejedno koja je svrha imat xenon ako ga moras gasit da bi pustio motor da nadoknadno fila aku :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju